ale zawsze to jakieś urozmaicenie...moja się ożywia na 2nogach No normalnie złap ją za ciałko pod paszkami...i trzymaj dość stabilnie, żeby nie klapnęła na podłogę
aha...zobacze jutro czy wogole ja to bedzie rajcowalo....ale pewnie z lenistwa nie bede praktykowac ......bo ta moja cwaniara to wie ze potrafi sama isc jak sie czegos trzyma...
matko,niby sie nie je w nocy a ja 3 kromki chleba wcisnelam w siebie na dobranoc
A ja oglądałam zdjęcia kumpla z LO...kur...ale ludzie żyją...cały świat zjeździł...podróż poślubna na Dominikanie...w połowie oglądania zamknęłam stronę, bo tylko się że żyję jak pierwotniak...niech mnie ktoś porządnie kopnie!!!
[ Dodano: 2008-01-13, 21:34 ] Zborra...no to masz ode mnie kopa...wez przestan...wiadomo ze kazdy zyje inaczej ale pamietaj ze nie ma ludzi bez problemow...kazdy je ma i pomysl ze moze ma kase ale nie jest szczesliwy,albo zdrowie nie to...albo dzieci nie ma..zawsze tak jest ze jak sie ma jedno to nie ma sie drugiego-choc pozornie sie wydaje ze inni maja wszystko....