A tak wogole jakos dawno nie gadalysmy?
Widze ze przygotowujecie sie mamusie juz tak konkretnie ale wam fajnie czujecie adrenalinke przed finalem?
pozdrawiam

zgadzam się, też go widzieliśmy na żywo i jest nie za fajny, nie polecałabym, choc wiadomo, że różne są gusta...Edit fajnie ,że widziałaś ten wózek to już sobie go daruje jak nieporęczny.
tak to niestety jest jak się nic nie maMyszka ale się obkupiłaś![]()
i te Quinny naprawdę są dobre, też różnie ludzie na nie reagują, kwestia gustu, ale są lekkie, zajmują mało miejsca - na czym o ile pamięt5am Ci zależy noi są bardzo wytrzymałe, ale jak już wspomniałam kwestia gustu i upodobańMagda ten Quinny Ci sie nie podoba?
no to super, że czujesz się już lepiejU mnie już lepiej. Byłam na kontroli u lekarza, jutro kończę zastrzyki i przechodzę na tabletki.
Myszka my tez niedługo zamawiamy tą karuzelę, w takiej samej ceniezamówiliśmy wczoraj karuzelę dla maluszka, powiem Wam że akurat w przypadku tej karuzeli to się bardzo opłaca przez allegro, ponieważ jest 100 zł różnicy ze sklepami, w "smyku" ta karuzela kosztuje 230 zł, a w zwykłym sklepie dziecięcym w Oświęcimiu babka nam powiedziała 219, a tu z kosztami wysyłki zapłaciliśmy 135 zł. i kurier mi ją pod drzwi przyniesie a oglądaliśmy ją na żywo i jest cacana!!
oto ona:
http://allegro.pl/item294007394_karuzel ... zedaz.html
miłego popołudnia życzę buziole
zastanawiam się nam termometrem jaki mam kupic, tyle tego ze zgłupiec można, a chciałabym taki aby był naprawdę funkcjonalny... noi myślę też nad proszkiem, dużo słyszałam o tym, że Lovella uczula, w ogóle ile ludzi tyle opinii i już sama nie wiem...
za duży wybór tego wszystkiego i oszaleć można!
mi raczej sie one nie podobały ale jak go wypróbowałam to wiem że jest super. jeszcze musze wypróbować go z dzieckiem w środku, jak sie prowadzi, czy nadal dobrze. W tym celu pojade do sklepu z Kamilą i jak ona bedzie siedzieć dobrze to już nie będe miała żadnych ale.i te Quinny naprawdę są dobre, też różnie ludzie na nie reagują, kwestia gustu, ale są lekkie, zajmują mało miejsca - na czym o ile pamięt5am Ci zależy noi są bardzo wytrzymałe, ale jak już wspomniałam kwestia gustu i upodobań![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość