Eve napisz mi jak robi się ten słynny makaron z brokułami i serem bo mam w lodówce brokuły i chętnie bym zjadła "takie cosik"

nie mam ochoty pisać już o tym człowieku bo naprawdę nic tylko usiaść i płakać...

nie mam ochoty pisać już o tym człowieku bo naprawdę nic tylko usiaść i płakać...
To chyba obie nawzajem musimy sobie obtrzaskaćAle mnie się wydaje,że ja najlepiej wiem jak się Zuzią zająć i wiem,co chce. Dziewczyny, walnijcie mnie i powiedzcie,że głupia jestem
Brawo dla ZuziZuzanna spała do 6.30 (od 20). Za to ja spać nie mogłam, bo myślałam tylko o tym jaka ona głodna
dzieki i obys miala racjeeSKa, jutro będzie lepszy dzień!
oooooooo to Marcelinka już na maxa zajada sie tymi wszystkimi "pysznościami"Marcelinka zjadła dziś pół słoiczka Ziemniaczków ze Szpoinakiem :] zajadała ale pod koniec już się krzywiła a teraz jak wstanie dostanie brzoskwinkę
Moje karmienie piersią ogranicza się do karmienia nocnego, poza tym ostatnio czytalam ze nawet jak karmi sie piersią to można korzystac z solarium ale dobrze jest zabezpieczyć brodawki i potem uzupełnić płyny w organizmieTy nie karmisz już piersią że chodzisz na solarium...?
ja tez mialam ostatnio taki dzien, gdzie bym nie poszla to wychodzilam z kwitkiemMialam tyle do zalatwienia a nic nie poszlo po mojej mysli, w banku ludzi że czekania na 1godzw Urzedzie Skarbowym odprawili mnie z kwitkiem, w szmateksie nic nie wygrzebalam
, chcialam zamowić żaluzje do łazienki ale stoisko zamkniete
, tylko solarium wypaliło
ja to bym Zuzie pochwaliła a mameAaaaa i sensacja- Zuzanna spała do 6.30 (od 20). Za to ja spać nie mogłam, bo myślałam tylko o tym jaka ona głodna![]()
trzymam kciuki zeby tak własnie byłoś w nocy przyjeżdża i rano jedziemy do Wiednia...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość