Hej Wszystkim
spacerek zaliczylam bylo super morze bardzo dzis spokojne a i bardzo duzo labedziow są kochane
Ja do plazy mam przejsc tylko pezez ulice i jestem na promenadzie bo mieszkamy jeszcze z tesciowa w dzielnicy nadmorskiej
kamilko 1982 ja mam rodzic w Szczecinie chyba ze nagle sie zaczna bole porodowe to wtedy w Swinoujsciu
Ja nie wiem co mam zrobic wiem ze juz jest czas miec wszystko dla dzidziusia i popakowana torbe bo nie wiadomo jak i co bedzie.Ale umnie jest tak mam troche ciuszkow z poprzedniec ciazy wyprane poprasowane ale nadal to wszystko jest w szafce popakowane,a ciuszki w sklepach ogladam lozeczko tez ale nadal jest we mnie blokada.Bylam w sklepie byla koszula nocna dla Mam karmiacych po 20 zl bardzo ladna juz mialam ja brac i kupowac gdy nagle sie wlancza nie wiem jak to nazwac to jest taki lęk czegos sie boje za duzo przezyc z wiazane z poprzednia ciazą.Dzis bylam z mezem bo mnie prowadzil do sklepu z lozeczkami są sliczne pokazalam ktore mi sie podoba ale jak juz jest blisko kupna no cos sie ze mna dzieje nie jestem po prostu soba
Nie mysle o tym co sie stalo mysle pozytywnie mowie sobie ze jeste i bedzie dobrze ale w kwestiach zakupowych nie wiele to pomaga.Normalnie nie wiedzialam ze tak to bede przechodzic
Bardzo Was przepraszam ze pisze tu o moim problemie i sie Wam zale,ale juz sama nie wiem co mam robic
Zycze Wszystkim milego wieczorku i kolorowych snow