Dziewczynki a jak jest u was z mieskiem?
ja dawalam Madoniowi kurczaczka i baranine ze sloiczka z jazynkami, ale nie bardzo mu to smakuje

Co do ciazy , ja to chyba chcialabym taka wpadke
bo tak sama z siebie sie nigdy nie zdecyduje
A na test to chyba za wczesnie....to sie narobilo

trzymam kciuki zeby byl to falszywy alarm, ale jak bedzie dzidzia to hmmmmmmm bynajmniej jedno po drugim (nic nie zapomnisz)
Wasze maluchy tez tak sie zachowuja jak wy cos jecie ? wiecie co ja mam dosyc musimy jesc tak zeby maly nie widzial , bo jak zobaczy to jest taki wrzask bo on tez chce!! skorka od chleba to norma!! nie zjesz bez niego, ostatnio ciastko mi z reki normalnie wyrwal, a trzesie sie jak widzi , jak nie dostanie to histeria jest taka ze przez dobre 10 min. nie mozemy go uspokoic
Dzisiaj deszcz zaczal padac i nici ze spaceru

A poza tym mamy teraz przeprowadzke ostatnie remonty w nowym mieszkaniu i sie planujemy w polowie lutego wprowadzic!! kurde ile przy tam jest roboty
Bedziemy urzadzac malemu pokoik i wiecie co nie mam poyslu na kolory scian wrzuce wam zdiecie moze cos pomozecie dziewczyny
to jest praktycznie polowa tego pokoju z tylu jest jeszcze raz tyle , ale juz rowniutkie sciany macie jakies pomysly? moze jakies stronki z dzieciecymi pokojami? aaaa i laminat jest zmieniony na hmmm takie stare deski