monika83, kochana nie denerwuj sie bo to nic nie da a bedąc podminowana podniesie Ci sie cisnienie a od cisnienia skacze cukier.No widzisz tacy juz są co niektory ale najwazniejsze ze mialas robione badanka i jest wykryta.Ja nikigo w rodzinie nie mialam cukrzyka a ja niestety mam to swinstwo. monika83, napewno porobia badanka i bedziesz miala dietke nic sie nie martw bedzie ok trzymam kciuki
Sylwia ciesze sie ze wszystko jest ok
witam dziewczynki ale naklikałyscie ale to dobrze niech sie nam forum rozkreca ja próbuje sie uczyc ciezko oj ciezko mi to idzie bo czytam i czytam i zaraz mysle o pierdołach i nie wiem co przeczytałam monika83, dzieki za info
u nas dzis okropna pogoda leje i jest brzydko i bardzo sennie ide zrobic sobie mała kawke z mleczkiem moze troszke mnie podratuje bo a mam jeszcze tyle do nauki
Sylwia jak dobrze ze wszystko ok u ciebie i małej
ja tez nie mialam robionego tego badania na cukier i juz napwno nie bede miala nie pilam zadnej glukozy ale wiecie co mnie zastanawia jak robilam pierwsze badnia chyba w 9tc bylo ich sporo to mi chyba cos na cukier robila bo mam w karcie ciazy wpisne takie cos (glukoza na czczo 72 co tam %).
Wlasnie zadzwonil do mnie moj maz ze goscie ktorych sie spodziwałam w lutym co wam pisalem NIE PRZYJADA SUPER az mi sie humor poprawił.
emilia7895, to czekamy na foteczki basia24, no to masz teraz wczasy od gosci
A ja jestem jakas senna normalnie nie do zycia
[ Dodano: 2008-01-16, 18:09 ]
wszystkie dokumenty lekarskie przygotowane na jutrzejsze wizyty bus juz zarezerwowany tylko chceci brak bo jednak trzeba jechac 120 kl
monika83,napisalam Ci wiadomosc dotyczącą diety mam nadzieje ze Cie nie przerazi nic sie nie martw bedzie wszystko dobrze najwazniejsze przestrzegac diety asiab, o widzisz nie bede sama bede myslec o Was jak poszla wizyta