malgoska pisze:Jeśli chodzi o karuzelę, to wiecie jaką polecają lekarze? Najzwyklejszą - taką która ma pluszaki w pastelowych kolorach, bez melodyjek, światełek i innych takich. No i bez funkcji kręcenia. Chodzi o to, żeby zabawki nie uciekały z zasięgu wzroku dzidziusia, i żeby nic go nie rozpraszało. Przynajmniej tak mówił ginekolog i fizjoterapeuta w "mamo to ja". Ja na razie nie kupuję, bo i tak karuzelę zawiesza się nad łóżeczkiem dopiero jak dzidziuś skończy 2,5 miesiąca.
ja narazie tez nie kupuje zostawie to dla gosci bo oni zawsze maja problem co kupic dzidzi jak przychodzamalgoska pisze:Ja na razie nie kupuję, bo i tak karuzelę zawiesza się nad łóżeczkiem dopiero jak dzidziuś skończy 2,5 miesiąca.
Myszka_ pisze:malgoska pisze:Jeśli chodzi o karuzelę, to wiecie jaką polecają lekarze? Najzwyklejszą - taką która ma pluszaki w pastelowych kolorach, bez melodyjek, światełek i innych takich. No i bez funkcji kręcenia. Chodzi o to, żeby zabawki nie uciekały z zasięgu wzroku dzidziusia, i żeby nic go nie rozpraszało. Przynajmniej tak mówił ginekolog i fizjoterapeuta w "mamo to ja". Ja na razie nie kupuję, bo i tak karuzelę zawiesza się nad łóżeczkiem dopiero jak dzidziuś skończy 2,5 miesiąca.
wiem, wiem słyszałam to i oglądałam ten odcinek, mam karuzelkę w pastelowych kolorach, takich delikatnych, może się kręcić - kręci się pomalutku, a może się nie kręcić, tak samo światełko, może się świecić ale nie musi - ta karuzela może służyć jako lampka
wg mnie spełnia normy
edit53 pisze:[ Dodano: 2008-01-16, 22:13 ]
kurde nogi mi zaczynaja puchnac
edit53 pisze:dziewczyny czytalam troche na styczniowkach ,jeszcze troche i my tez tak bedziemy przezywac nasze porody
meggi_24 pisze:ale mam straszna zgage... znacie jakis dobry sprawdzony sposob na pozbycie sie jej ???
meggi_24 pisze:
A z tego wszystkiego zapomnialam wam napisać... w ponedzialek złożyłam dokumenty o zasilek rehabilitacyjny... teraz pozostaje mi tyko czekać na decyzje... ale jestem dobrej mysli ... na stowke go otrzymam :)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość