[ Dodano: 2008-01-16, 18:34 ]
a Karolinki suwaczek coś przyspieszył i już dziś pokazuje 10 miesięcy

U nas nocka super. Z jedną pobudką ale nie chciało mi się jej usypiać i siedzieć przy łóżeczku więc zabrałam ją do siebie

My dziś niestety nie byłyśmy na spacerku,bo miałam tyle roboty z wczoraj,że dopiero teraz skończyłam i mam chwilkę dla siebie i piję

Mam zamiar zrobić dla Karolci na roczek tort marchewkowy,bo chce,żeby sobie z nami zjadła, a na necie nic ciekawego nie ma. Znacie może jakiś przepis

Zastanawiają mnie jeszcze żabki małej,bo ma 2 na dole i 5 na górze. Ciekawa jestem kiedy jej wyjdą dwójki na dole i trójki,bo jedną czwórkę ma. Normalne to jest ?

[ Dodano: 2008-01-16, 18:40 ]
Aha i co myślicie o tym foteliku ? Dobry ?? Bo już sama nie wiem. Wszędzie piszą,że droższy to lepszy ale ten też przeszedł pomyślnie próby zderzeniowe przednie i boczne przeprowadzone przez niemiecką organizację ADAC i ma europejski certyfikat bezpieczeństwa. Kosztuje od 300zł do 400zł i jak dla mnie to dużo. Już sama nie wiem

Może w sklepie mi coś więcej powiedzą i doradzą choć wydaje mi się,że będą próbowali mi wcisnąć jeden z droższych (jak to w sklepach)