Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 sty 2008, 19:25

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA EMILKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIĘCY :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2008-01-16, 18:34 ]
a Karolinki suwaczek coś przyspieszył i już dziś pokazuje 10 miesięcy :ico_puknij: :ico_puknij:

U nas nocka super. Z jedną pobudką ale nie chciało mi się jej usypiać i siedzieć przy łóżeczku więc zabrałam ją do siebie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i spałyśmy do 9.30 :-D :-D

My dziś niestety nie byłyśmy na spacerku,bo miałam tyle roboty z wczoraj,że dopiero teraz skończyłam i mam chwilkę dla siebie i piję :ico_kawa:

Mam zamiar zrobić dla Karolci na roczek tort marchewkowy,bo chce,żeby sobie z nami zjadła, a na necie nic ciekawego nie ma. Znacie może jakiś przepis :?:

Zastanawiają mnie jeszcze żabki małej,bo ma 2 na dole i 5 na górze. Ciekawa jestem kiedy jej wyjdą dwójki na dole i trójki,bo jedną czwórkę ma. Normalne to jest ? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-01-16, 18:40 ]
Aha i co myślicie o tym foteliku ? Dobry ?? Bo już sama nie wiem. Wszędzie piszą,że droższy to lepszy ale ten też przeszedł pomyślnie próby zderzeniowe przednie i boczne przeprowadzone przez niemiecką organizację ADAC i ma europejski certyfikat bezpieczeństwa. Kosztuje od 300zł do 400zł i jak dla mnie to dużo. Już sama nie wiem :ico_olaboga:
Może w sklepie mi coś więcej powiedzą i doradzą choć wydaje mi się,że będą próbowali mi wcisnąć jeden z droższych (jak to w sklepach) :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

16 sty 2008, 19:53

aniaa no tak jakoś śmiesznie karolci wychodzą te ząbki

gosia no mielismy tez 2 kompy ,ale tez była niezgoda i schowany teraz stoi w koncie ,nawet necik im pociagnelismy ,ale widocznie niezasłuzyli ,ale jak bede miałą lapka to go oddam synowi niech sam se naparza w nim bo mnie brak myszki ropierdziela :ico_zly: tym palcem suwac

mezu właśnie dzwonił na skypa ,juz był dzis w robocie nowej 1 dzien sobie chwali -lajcik ma i luzzzzzzzz :ico_brawa_01: mówią ,ze tak zawsze jest ,jeszcze sie nierozpakował do konca ,wszystko w kartonach po ostatniej przeprowadzcce

ja byłam dzis tez na spacerku mela wstała po 13 wiec ponad godzine spała zjadła objadek i poszlismy o 15 i tez spała prawie godzine , teraz szaleje ,zaraz ja do kąpieli ,robie kolacje i dzis troszke wczesniej pójdzie -mysle :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

16 sty 2008, 22:00

co tu takie pustki??????????
moj Macio spi a ja ogladam film na tvp1 milego wieczoru jakby co buziaki dzis mialam dzien charowy:( jutro chyba tesciowa przyjezdza a w piatek jade po moja pciolke i ebdzie caly dzien z nami :) az do wieczora :)
mielgo wieczorku pa

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2008, 23:19

Becik spokojne mozesz sobie do laptopa podpiać myszke
Jula jeszcze wojuje M poszedł ja uspic moze mu sie uda o-Jula padła :-D
a teraz zasypie was zdjeciami z dzisiejszej wizyty koleżanki Juli Oleńki starszej o miesiąc

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu z tata
Obrazek

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

16 sty 2008, 23:32

Gozdzik bardzo fajne fotki niewiem czy to dobrze czy nie ale wydaje mi sie ze JUla wyglada jakby byla starsza o tej dziewzynki a nie odwrotnie :) ale fajne :)
ide spac kolororwych snow

[ Dodano: 2008-01-16, 22:38 ]
a to moj z wcozrja :)

[ Dodano: 2008-01-16, 22:38 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-16, 22:57 ]
to i ja na noc pokaze pare fotek mam nadzieje ze bedzie widac :)
walka o balona
Obrazek
gonitwa z mojej siostry synkiem
Obrazek
ja wychodze :0
Obrazek
tu nie chcialem sie ubrac :) hihi
Obrazek
tu szedlem jesc ale usiadlem odwrotnie :)
Obrazek
hihih
Obrazek
a tu czekam na tate po tym smiechu :)
Obrazek
a tu jest nasza mina :)
Obrazek

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 sty 2008, 01:16

Ja tak z wieczorka :-D
Michaiowi udało się iśc dzis nawet spać bez wariacji,fakt poszedł spać było po 22,ale co tam ważne że mogłam go odłozyć i sie niezrywał :ico_brawa_01: Naszczęście nic już mu nowego niewychodzi,ale na wieczór swędziało go,biedulka sie tarmosił :ico_placzek:
Dziewczyny zdjecia bombowe!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gozdzik, rzeczywiście Oleńka wyglada na młodszą od Julki,drobniejsza.A te zdjęcie z tatulkiem :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
karolina24, maćko zrobił zajebistą minkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: uwielbiam jak dziecieszki robią takie smieszne minki-super :-D
beatris75, super że mężuś ma luzik,przynajmiej sie nienarobi,ale też towarzystwo sie liczy,jak to jest już wpożo to wszystko jest git!!!
Oki konam już więc TELETUBISIE MóWIą PAPAPA

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 08:59

Witajcie u nas nocka spokojna
karolina24, zdjecia rewelacyjne a z Michasia Śliczny chłopiec ma takie urocze niebieskie oczka hihi jak moja Juleczka -jak patrze na niego to strasznie marzy mi sie synuś :ico_haha_01:
nana, hihi ty to jestes nocny marek ja o tym czasie to juz na drugi boczek sie przewracam :ico_oczko:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 sty 2008, 12:26 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nana

17 sty 2008, 10:18

Dzień doberek :-D
Nocka rewelacja w porównaniu z poprzednimi obudził się o 5 dostał cycusia i spalismy do 8:30 i takie coś lubie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oki teraz idę zrobić chłopakom śniadanko i sobie też,wletę później!Jeszcze smarowanko mnie czeka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 sty 2008, 13:01

Witam :-)
U nas nocka super :-D Karolinka usnęła przed 22, obudziła się o 6.45 na mleczko i spałyśmy do 9.30 :-) :-)
Wszystkie zdjęcia bombowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 13:05

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla karolinki ze sie dała mamusi wyspać :-D
Juleczka sobie spi a ja buszuje na naszej klasie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”