Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

16 sty 2008, 23:04

dobrej nocki Gabi :-D
wy to przynajmniej bez wyrzeczen mozecie sobie pozwolic na takie rarytasy ja nie :ico_placzek: ...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 08:37

Witajcie dziewczynki i na konto podwyzki prosze :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Ja wczoraj nie wchodzilam na TT bo okazalo sie,ze ksiadz chodzi po kolędzie i chcial nie chcial przyjelismy go. Potem wyszlismy na spacerek bo Maja w domu byla nie do wytrzymania...

Dzis spala bez pobudek ale oczywiscie ze mną :ico_zly: , zastanawiam sie czy gdybysmy zmienili jej łóżeczko na normalne łóżko to czy by spala sama?

[ Dodano: 2008-01-17, 07:41 ]
Natalia, ja nie wiem tyle razy widzialam Cie na zdjeciach i naprawde jestes szczupła...

Ja co prawda po ciąży jestem szczuplejsza ale tez zmniejszyl mi sie apetyt... z tego ostatniego oczywiscie sie ciesze :-D

[ Dodano: 2008-01-17, 07:41 ]
Aha Justynko, gratuluję podwyzki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 09:28

Gabrysiu, ja tez mam problem z prezentem dla babć... mojej mamie to sprawimy chyba jakąś bluzeczke bo ona lubi sie stroic ale najwiekszy problem to prezent dla mamy Piotrka (podwójny bo w sobote ma imieniny a w poniedzialek Dzien Babci ).

Rok temu babcie dostały od Mai perfumy i po malutkim bukieciku i były bardzo zadowolone...

Awatar użytkownika
Natashka

17 sty 2008, 11:23

hej laseczki
oj Iwonko mam co zgubic i to sporo :ico_haha_01: , kg strasznie szybko mi rosna a baaardzo wolno spadaja :ico_noniewiem: a listopad i grudzein byly dla mnie zabojcze :-D :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

Osakr jak zwykle pospal dzis do 9, na szczescie bez pobudek..
ja wstalam po 7 i posprzatalam dom i nawet troszke pocwiczylam..

pogoda sie robi dosc ladna, niebo sie rozpogadza i 5 stopni jest wuiec po drzemce maleg pojdziemy na spacerek, teraz i tak sie nie wybieram bo zanim mi wlosy wyschna i zanim bysmy sie z domu wyrobili to on by chcial juz spac i tyle by bylo ze spacerku :ico_haha_01:

A Oskarek dla babc ma poduszki ze swoim zdjeciem a jedyny dziadzius dostanie koszulke
"super dziadek" taka jak supermen tylko ze z D w srodku

:ico_haha_01:

a mojej babci to nie wiem co kupie jeszcze

Awatar użytkownika
Natashka

17 sty 2008, 11:52

mam nadzieje ze dziadkowie beda zadowoleni :ico_haha_01: w koncu to od ich wnusia :ico_haha_01:

OSkar wlasnie czesze mi wlosy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ałłłłłłłłłłł

Awatar użytkownika
Natashka

17 sty 2008, 12:16

wlasnie tez myslalam o kalendarzach ale to moze w przyszlym roku :ico_haha_01:
chyba ze cos innego wymysle jeszcze :ico_haha_01: , caly rok jeszcze zostal hehe :-D

o kurczeeeee, uciekam bo maly dopadl sie do opakowania otwartego platkow kukurydzianych i niweczy moje poranne porzadki hhee

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

17 sty 2008, 14:42

Hej Kochane :-) my po szcepieniu, okropnie było :ico_placzek: Michał na widok lekarza zaczął wycie, nie dał się zbadać ,a przy szczepieniu to całkowity koszmar :ico_olaboga: na dzień babci i dziadka to pewnie kupię cos w ostatniej chwili, jakoś nie mam do tego weny :ico_noniewiem: a o tych drugich dziadkach to w ogóle nie chce mi się myśleć :ico_zly: jedynie co to mojej mamie należy się super prezent od Michasia za opiekowanie sie nim za każdym razem kiedy mam cos do załatwienia :-)

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2008, 15:11

Martynko, Mai nie trzeba kłuc zeby płakala, wystarczy ze zobaczy lekarza w białym fartuchu i juz jest lament... ostatnio jak przyjechalo pogotowie po mame Piotrka to musieli zaprowadzic ją do sąsiadów bo tak strasznie plakala... my mamy szczepienie w marcu.

Awatar użytkownika
Natashka

17 sty 2008, 15:16

ja mam dopiero szczepienie w lipcu, ciekawe czemu :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Oskar wyje zawsze jak mu sie wkluje igle, lekarze go nie ruszaja na szczescie, chyba przywyknal do bialych fartuchow w szpitalu, tam byli wszyscy tacy mili to nie ma zadnego urazu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

17 sty 2008, 15:39

Witam :ico_haha_01:
Widze ze temat babć i dzidków,My sprawimy jakiś prezencik opiekunce bo to ona jest jak babcia dla Ady.Co do moich rodziców to brak słów nawet nie zadzwonią spytac sie co słychać ,przykro mi z tego powodu nie powiem ale takie życie :-/ :-/ .Co do drugich dziadków to pewnie jakieś życzonka sie wyśle tylko bo nie mamy jak pojechać,ja w pracy akurat będe i mąż też.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”