Madziorka dawaj slubne....
Juli twoje posty mnie powalaja na podłogę hahaha. naprawdę tak wszystko opisujesz, że posikać się można z waszych "tragedii".
Madzia ja chyba tą samą babkę z córką widziałam kiedyś. I też tak samo jadły. Bez kitu. A matka szczupła. A córka grubaska i wpierdzielała 40 dkg szaszłyka. A ja takie oczy
Aniu ja ząbka zobaczyłam jak sie przebił i teraz czekam aż urośnie i będzie go mocniej widać. Właściwie to dwa na raz wyszły.
Co do koszmarów dzieci to Tomek tez takie chyba ma. To znaczy płacze przez sen, już kiedys o tym pisałam. Ja właśnie myślałam, że to przez oglądanie tv. PO prostu to dla niego dużo wrażeń, których jeszcze nie ogarnia. Obrazy, muzyka... może później w nocy to mu sie śni?? Ale to tylko moje domysły.
Wstyd sie przyznać, ale ja mam w domu właśnie dość gorąco. No nic nie poradze na to, że zmarźlak jestem. Jak mi spada poniżej 22 to sie trzęsę w nocy. Tomek sie nie poci. A jak jest chłodniej to on też zimne ma ciałko. Może zmarźluszek po mamusi??
No ale teraz faktycznie mamy baaardzo gorąco po tym docieplaniu budynku, może to przez to problemy z katarem
Więcej postów nie pamiętam. A jak czytałam to tyle chciałam poodpisywać.
Aaa jeszcze jedno. W sumie to może nie powinnam tego pisać, ale może Lucy nie ma odwagi. Zauważyłam, że większość nazywa jej synka Oliwierek a on ma przecież na imie Oliverek. Tak jakos rzuciło mi sie w oczy to se piszę hehe.
A ja po siłowni. Jeszcze solarium zaliczyłam. Dawno nie byłam i mnie wszystko swędzi teraz. Troszke przypiekłam dupsko.
Ach Juli mój mąż też podobne postanowienia noworoczne. Nie pije i treningi i siłownia na ostro. Ale on na szczęście teraz gruby nie jest tylko ma straszną schizę na tym punkcie i jak troszkę brzuszek zaczyna wystawac to już mi smęci że jest gruby. Czubek. Gorzej niż baba. No ale twierdzi, ze lepiej sie czuje jak jest szczupły a to najważniejsze. Ostatnio oglądalismy stare zdjęcia i naprwde jest różnica kiedyś a teraz. Na slubnych to taki niezły pulpecik był. Teraz szkapina. Ja za chudych facetów to nie lubię. Facet to musi być facet a nie szkieletor. Takie mam upodobania. No ale lepiej oczywiście mięśnie a nie tkanka tłuszczowa.
[ Dodano: 2008-01-17, 23:52 ]Grzej Frydza biedaka, grzej.