no hejki :D
Lady ja o Was pamiętałam bez przerwy!!! nawet
Sikorkę męczyłam żeby mi napisała co u Was... a Ty dzwoń tam i nie pękaj! pewnie masz już zaliczone i niepotrzebnie się stresujesz
Glizdunia to nie zazdroszczę chorowitków w domu, raz jedno raz drugie? rety
Zbora trzymam kciukasy za Waszą firmę!!!!

my też coś chcemy zrobić ale ja skolei cykor jestem, ale w sumie jak się nic nie zrobi to też się nie zarobi u kogoś... macie rację, że próbujecie jak macie taką możliwość
Jagódka nie jestem w stanie sobie wyobrazić że miałabym teraz jakieś egzaminy zalizać

trzymam kciuki
Sikorka zazdroszczę pięknej okolicy i sprzyjającego środowiska
Ewcik ja to bym mojej nie udźwignęła tak na dłuższą metę... raz próbowałam i szybko plecy mi wysiadły... teraz Iga ma coś koło 9kg...
wiecie co moja Iguśka coś nie chce jeść

zjada od wczoraj ok 80ml mleka i koniec i to strasznie długo to pije a normalnie piła ok 150-180
nie wiem o co chodzi... albo zęby... albo może nowe mleko jej nie pasi??? bo nie wiem czy wam pisałam że ja już tylko nad ranem daję cyca a reszta to butelka, no i do tej pory dawałam bebilon (chciałam jej kupić HA bo od zwykłego ma szorstkie policzki) a ostatnio nigdzie go nie było i kupiłam w końcu nan HA bo nie było innego Ha i chyba jej nie pasuje bo bardzo mało wypija ech się rozwodzę jak głupi nad serem
może macie jakiś pomysł o co tu chodzi?
no i pobudki całą noc, płacze marudzi i zasypia dalej albo nawet się nie budzi tylko płącze przez sen... hmmmmm
buziaki
nie nudzę dłużej może wkleję te zdjęcia wkońcu.......