bede pozniej, bo Asia siedzi mi na kolanach i zle mi sie tak pisze
Aniu to zalezy od dnia, czasami spi w ciagu dnia tylko raz i to 1h, a czasami dwa razy; raz 1h i za drugim razem ok. 1,5h. Ale przewaznie to budzi mi sie tak o 6:30 i potem idzie spac ok.. 10:00 spi 1 - 1,5h no i czasami spi jeszcze ok. 16:00 tez z 1h (ale zedko teraz mi spi po poludniu) a klade ja spac ok. 20:00 (bo juz jest tak padnieta ze nie dam rady ja 'przetrzymac')...Barbara, ale później Asiunia pośpi dłużej w ciągu dnia? Taki ranny z niej ptaszeczek...
Basiunia, to ja poproszę kawusię- ze śmietanką i bez cukru.
Moja Asia nie chce pic mleka jak nie spi, wiec daje jej na spaniu tak ok. 22:00 i potem jak mi w dzien zasnie i pija na snie przez smoka takiego z Aventu 3przeplywowy.pytałam o te butle ze smokami, ponieważ Kinga mleko tylko przez smoka pije
dziękiMaggie,za sliczny aviatorek
Basiu trzymam kciuki żeby Asia dała Ci wypocząć w ciągu dnia
Moja Asia tez tak czasami robila (bo teraz zasypia sama, tylko czasami potrzebuuje mojej 'pomocy'), ale ja wtedy siedze obok na krzesle i sie nie odzywam, ani na nia nie patrzylam i sama padlapróbuję go usypiać na leżąco, ale często gęsto bez skutku, Antoś jest tak aktywny że robi wszystko tylko nie leży...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość