Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 00:24

a moja zasneła po 22 mineło moze nawet nie 10 mini kaszel ja obudził :ico_placzek: , dałam jej piciu bo sie darła ,a ta zakaszlała znowu i sruuuuu :587: wszystko na poduszke i na świerzo ubrana pizame :ico_zly: nie mówiac o poscieli wczorajszej zmienianej, no i sie rozbudziła na całego bo musiałamm ja przebierac :ico_placzek: skakała az do teraz :ico_olaboga: prawie godzine ,ja chyba oszaleje :ico_olaboga:

DOBRANOC

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 08:49

Witajcie moja Juleczka wczoraj tez poszła pózno spać bo przed 23 potem przerwa na cycola o 1.30 ,5 i spanko do 7 traz grandzi na łóżku
[size=24] DZIEŃ BABCI[/size]wiec po południu wybieramy sie do mojej mamy a jutro do mamy mojego W
a co dajecie babciom od waszych dzieciaczkow bo ja juz sama nie wiem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 09:30

Dzieńdoberek :-D

U nas nocka spokojna. Emi co prawda budziła się kilka razy ale w sumie nie na cycola tylko żeby się poprzytulać :-) I spałyśmy do 7.30 więc nienajgorzej

gozdzik my dajemy babci laurkę. Właśnie przed chwilką skończyłyśmy ją robić. Nic wymyślnego bo odbiłam na kartce rączki Emilki i wspólnie napisałyśmy wszystkiego najlepszego i tyle :-) Ale liczy się gest :-D
Jutro dziadziowi zrobimy taką samą laurkę :-)

Gosia u nas wszyscy mięsożerni :-D żadnych wegetarianinów nie ma

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 sty 2008, 09:56

Obrazek
DZIEń DOBEREK :ico_haha_02:
Nocka oki,ale w koncu poszedł spać o 24,więc nie dziwota :ico_noniewiem: Pobudka o 7;30. Juz Michu wypacykowany na biało,hi,hi,Maks spi!Idę robić śniadanko...
Aga no widzisz,bo myslałam że może ktoś nieje mięsa i mała odziedziczyła to! A takie laurki są najlepsze ja tez tak robiłam z Maksiem :-D :ico_brawa_01:
Gozdzik-zrób też taką,bedą sie więcej cieszyć niż jakim kupionym prezentem!!!
A my nigdzie nie jedziemy bo nie możemy :ico_placzek: :ico_placzek: Ale już mamy zaplonowane razem z teściami,ze robimy w niedziele wszystko zbiorowe,tj.babci Rafała ur,moje imieniny,dzień babci i dzidka i giciol!Moja mam tez będzie więc biba jak się patrzy :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
Oki puki mały ogląda liste przebojów dla dzieci to ja ide robić sniadanko,ooo właśnie leca teletubisie :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 11:24

Becik i jak Amelka sie czuje

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2008, 11:40

witajcie dziewczynki :)
u nas nocka spokojna teraz Macio spi a ja gruje dla neigo sosik ale obawiam sie ze go nie zje :( i dla nas sosik, ja dzis pedze z mezulkiem do dentysty i moja mama przyjezdza przypilnowac Macia :)
Gozdzik co do laurki to ja tez wczoraj kupilam dwie kartki zaraz znajde jaksi wierszyk w intenrecie napisze, pomaluje sminka raczke Macia i przyloze do kartki :) i ebdzie giocio ja robie kartke od raz i dla babci i dla dziadka neichce mi sie chrzanic z 4 kartkami ebda 2 :)
ide zjesc sniadanko i zajrze tu pozniej
Aga daj znac jak badania i oby mala zaczela jesc miesko bo potrzebne

[ Dodano: 2008-01-21, 10:40 ]
A wlasnie Becia jak Amelka i czemu ona zwracala???

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 13:26

witam

słuchajcie no dzis juz ma katar :ico_olaboga: do tego lekka gorączka z rana była no nic podałam EURESPAL i PANADOL i jeszcze mam inny syropek wrazie czego. nocka z seri koszmarów nie zmrózyłam oka do 5.30 co chwile sie budziła i łeeeeeeeeee :ico_placzek: maruda , jeszcze zasnąc nie mogłam bo do sklepu zaopatrzenie przyjechało i zaczeli hałasowac jak co dnia :ico_zly: :ico_spanko: padam , juz nad ranem nie wytrzymałam i wziełam ja do łózka spalismy do 9.30

karolka zwróciła bo od kaszlu

gosia nie kus tymi słodkosciami- nie ma narazie tu żadnej babci, no chyba ,że ja niedługo :ico_haha_01:

moje chłopaki wyrosli z laurek :ico_wstydzioch: - kupili wielkie czekolady i jakies kwiatki mieli kupic czy moze jedna róze :ico_noniewiem: ahhh to juz ich gust i poszli ,a ja chyba dzis siedze w domu :ico_placzek: nawet na kawe sie nie załapie i ciacho

[ Dodano: 2008-01-21, 12:40 ]
Mela zasneła właśnie,a ja dopiero jem cos w formie śniadania, objad mam od wczoraj wiec luzzz , tylko tej kawy nie moge se darowac :ico_zly:

Awatar użytkownika
nana

21 sty 2008, 14:58

Michu już śpi ponad 2h,a ja wn tym czasie posprzatałam,pomyłam podłogi,klikałam na naszej-klasie i pogadałam z kumpelaach,superaśnie.Ale teraz juz idę szyskować obiadek na telerze i zjemy obiadek!
Becia to dla wszych babcinek:):):)

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 sty 2008, 14:59

Witamy :ico_brawa_01:
Beciu, na szczęście mieszkam z mamą, chociaz własciwie to ja jej jestem potrzebna do pilnowania domu i siostry jak pracuje na nocki. Mi juz troche mniej pomaga :(
Nana, dziękuję Ci serdecznie za piękne życzenia
Karolinko, dziękuję, a i super fryzurka :-)
Goździk, własnie martwie sie, Że Zuzka zje mi działkę dla fasolki, ale lekarz powiedział, że jesZcze z miesiac moge jej dawac cyca,na szczęśłcie mam dobre wyniki
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :ico_sorki: ,ale już nie wyrobię sie z przeczytaniem tego wszystkiego.
Co do Zuzi to:
-nie ma jeszcze ani jednego ząbka, chociaż juz widać że idą 3 jedynki na raz
-nie raczkuje, czasem się czołga, wyłącznie do tyłu
-podciąga się jedynie na kolanach, stac nie chce
- ciągle by siedziała i kręciła się w kółko
Tak czasem zastanawiam się czy to normalne,a z drugiej strony przynajmniej zastaję ją mniej więcej w tym samym miejscu, w którym ją zostawiam.

Widzę, ze nie tylko moja córcia chora. Zdrówka Waszym maluszom.
My dziadkom tez własnoręczna kartka, liczy sie gest.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2008, 15:14

witaj sensibel fajnie ze wpadasz do nas chociaz wiem ze teraz bedzie Ci jeszcze ciezej
Macio spi a ja zjadlam kawalek obiadku Macia dzis zrobilam mu sosoik z bioderek i kartofelki duzi dalam sosiku i byla to taka raczje zupka ale coz innego by nie zjadl powoli bede mniejsze zupki robic heheh ale zjadl i to sie liczy na poczatku srednio chetnie ale zjadl ufff teraz spi od 30min a ja ide :ico_prasowanko: bo mam taka kupe ze nawet nie macie pojecia :( a pozniej moi rodizce przyjezdzaja mama zostaje a ja jade do denstyty na przeglad mam nadzieje ze nic nie ebde miala do roboty
Becia jak Mela lepiej juz??
Nana a jak Michas i jego biedronki???
Sensibel zdrowka dla Twojej niuni i pilnuj sie i oszczedzaj !!!! (co do ciazy)
zdrowka dla wsyztskich dzieciaszkow
u nas leje non stop

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”