Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 14:15

asiab trzymaj sie dzielnie jestesmy caly czas myslami z toba i czekamy na Was

[ Dodano: 2008-01-21, 13:18 ]
Dzwonil moj mąż do ginki bo mialam robione w klinice badanie moczu,morfologie,hbs i wr no i wyniki wyszly dobre :-D oj chociaz jedno pocieszenie :-)

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 14:18

asiub trzymam kciuki. Oby wszystko było ok i obyś jeszcze troszkę ponosiła dzidzię pod serduszkiem.
A u mnie w mioarę ok. Treochę męczą mnie jeszcze jelita - bolą mnie i mam biegunkę i nie wiem co mogę zarzyć. Moze Wy wiecie??????????????????????????????????
Tak poza tym to czuję sie ok :ico_sorki: nareszcie :ico_sorki: .
Byłam dziś zrobić badanie moczu i morfologię (jutro wyniki) ale trochę się martwię bo mój mocz mial taki ciemny kolor jakbym jadła wcześniej buraczki (a nie jadłam) i wyczytałam że brunatne zabarwoenie moczu może oznaczać bilirubinę ale mam nadzięję że nie :ico_sorki: . Wiecie moze coś na ten temat???????????

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 15:02

Wiecie moze coś na ten temat???????????
Ja Ci niestety nie pomogę, bo zupełnie się nie orientuję

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

21 sty 2008, 15:58

basia śliczny brzusio :)

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 16:14

asiab, na pewno bedzie wszystko dobrze

basia24, brzusio juz pokaźny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sylwia. O., ja też nic Ci nie pomogę, niestety

Dziewczyny, dlaczego w tych ostatnich miesiącach musimy się tak męczyc z jakimis dolegliwosciami? Przeciez juz sam stres związany z porodem robi swoje...

Życzę Wam zdrówka i sobie zresztą też (jakos tak mi dzis jest dziwnie słabo).
Ja jutro idę robic badania i jeszcze dodatkowo mam zawitac do urzędu skarbowego. Jejku, jak ja tego nie znoszę, czego oni ode mnie chcą? :ico_zly:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 sty 2008, 17:31

bylam dzis w centrum diabetologii, ale mnie baba wkurzyla :ico_zly: dbam o swoj cukier jak tylko moge. jem male posilki, ograniczam slodkie do minimum, w ciagu tygodnia powyzej normy mialm cukier tylko 3 razy, a ta lekarka do mnie tekstem..ze w ogole nie dbam o siebie, ze te podwyzszone cukry to tak jakbym podala dziecku trucizne!! czaicie ten tekst?!

Aneta 30, tez tak masz kochana? taka stuknieta lekarke? jedynie co zrobila to powiedziala mi o tej truciznie i wypisala recepte na paski optimum do glukometru no i znowu musze przyjsc 4 lutego. :ico_zly:

[ Dodano: 2008-01-21, 16:32 ]
asiab trzymam kciuki by wszystko bylo pomyslnie. moze na rozwiazanie ciazy to jeszcze za wczesnie ale z drugiej strony lepije tak to zalatwic..no i maluszek bylby juz z toba. delikatne malenstwo.

[ Dodano: 2008-01-21, 16:34 ]
basia24 brzusio sliczny.. moze dzis wieczor wkleje swoj ;)

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 17:45

Basiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla brzusia

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 18:41

tez tak masz kochana
kamila_torun, ja mam super diabetologa naprawde facet do rany przyloz a co do cokrow mnie sie tez czasami zdazy ze mam np. 130 po godzinie po posilku i nikt mi o to wojny nie robi jedynie jak raz sie zdazylo ze mialam 143 to wtedy zapytal co za grzeszek popelnilam :-D i tylko tyle
Przeciez to nie o to chodzi ze ma nas ktos stresowac tylko jesli cos jest nie tak to przeciez idzie to w grzeczny sposob wyjasnic :-)
Ja jezdze do kliniki diabetologi moze tam maja inne podejscie bo juz sama nie mam pojecia co niektorzy chcą wrzaskiem i straszeniem osiagnąc :ico_szoking:
Sylwia.O., ja tez niestety nic nie wiem na ten temat
mam zawitac do urzędu skarbowego
oj nie Ty jedna tego nie znosisz jak ja dostaje wezwanie to az mi sie slabo robi bo sie stresuje jak do odpowiedzi uczen :ico_haha_01:
Kochane marcoweczki jeszcze troszeczke musimy wytrzymac do konca juz nam bardzo malo zostalo trzymajmy sie dzielnie :ico_buziaczki_big:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 sty 2008, 20:10

asiu jak widzisz wszystkie jestes z toba,mam nadzieje ze kroplowki ci pomoga,wiem jak bardzo sie stresujesz o malenstwo,bo ja mam to samo pzez ta moja cukrzyce,ktora pownna byc wykryta 2 miesiace temu :ico_olaboga: :ico_placzek: tak sie boje o moja malenka corcie!!
basia sliczny ten twoj brzuszek taki okraglutki :ico_brawa_01:
ze te podwyzszone cukry to tak jakbym podala dziecku trucizne!!
co za malpa :ico_zly:
ja tez mam glukometr optimum, i jakie sa u ciebie normy? bo u mnie 4-6 naczczo i 4-7.5 dwie godziny po posilku
ja mam jutro wizyte w szpitalu u diabetologa i jeszcze ktos ma mnie zobaczyc trzymajcie kciuki
Wiecie moze coś na ten temat???????????

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2008, 20:55

ja mam jutro wizyte w szpitalu u diabetologa i jeszcze ktos ma mnie zobaczyc trzymajcie kciuki
dja znac co tam u Ciebie z cukrami
ja mam glukometr swoj prywatny Accu-Check i jestem zadowolona
ja tez mam glukometr optimum, i jakie sa u ciebie normy? bo u mnie 4-6 naczczo i 4-7.5 dwie godziny po posilku
to u Ciebie inaczej pokazuje wyniki pomiaru ale co glukometr to są inne wskazniki pomiarow
monika83, a jak dietka masz juz cos od swojego lekarza??

[ Dodano: 2008-01-21, 19:56 ]
Marcoweczki zycze spokojnej nocy
i kolorowych snow :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”