hejka, a mnie dwa dzionki nei było a wy tyle naklikałyście
gaduły małe
co u nas, no zakupki mozna powiedziec ze sie udały, bo nakupiłam maluchowi góre ciuszkó bo dalej przeceny i body były za 5 zł
wiec nawet sie nie zastanawiałąm tylko brałąm
no a pojechalismy po kamaere a wrócilismy z telewizorem
tak to z moim mezusiem sie zakupy robi
ale po kamerke teściu za tydzien pojedzie bo sie zaoferował zasponsoowac
wiec super
tylko ze wybralismy taki telewizorek ze bedziemy musieli inaczej szafe w nowym pokoiku zrobić bo tam gdzie planowalismy postawić to sie nie zmiesci bo mielismy wziasc 21" a w koncu wzielismy 32"
no cóz jak szalec to szaleć
A wczoraj od rana przy garach byłam ,na szczescie w niedzliele przyjechała do nas mamy koleznaka z Tucholi wiiec miał sie kto maluchem zając
bo niedosć ze wczoraj dzien babci to jeszcze moi rodzice mieli 30 rocznice ślubu, wiec piekłąm torcika, sałatki robiłąm, jednym słowem cały dzionek przy garach, ale wieczorem imprezka sie udął, byli tesciowi i kilka znajomych, wiec super a dla dziadków to ja zrobiłam laurke zaraz wam wkleje zdjecie
my jeszcze dziś bedzimey musieli do tomka babciów pojechac bo juz wczoraj nam czasu zabrakło
moze ktoś wie gdzie mozna petycje o wydłuzenie doby wysłąć
Pawełek juz troszke lepiej zaczyna odkaszliwac, ale z noseczka dalej mu leci chociaż juz mniej i juz zaczełam go na podwóreczko dawać bo u nas cieplutko 10 stopni
tylko dzis strasznie wieje
A ja sie chyba zaraziłam bo tez mi dzis cos z noska leci
Violu foteczki super
, mój maluszek tez uwielbia sobie paznokcie na nózkach obgryzać
, i wy jeszcze w pokoiku mała kąpiecie, my to już musieliśmy się przenieś do dużej wanny, ale na razie wsadziliśmy jego wanienke do wanny bo sam w takiej dużej jeszcze się boi, bo ostatnio sam chciał wylac wode z wanienki tylko na podłoge
Aguś spóźnione 100 lat dla Kubusia
a prezencik to normalnie rewelacja – katarek
A zdjecie super śliczne oczka ma takei niebieskie
,
A z lekarzami tak jest ze przy takich maluszkach to karza czekac i patrzec czy maluch zdrowije czy mu gorzej i wtedy ewentualnie antybiotyk, ale mógł go przynajmniej zbadać, chociaż nas zbadał powiedział ze zapalenei oskrzeli i kazał czyścić nosek i dawac syropki a jak będzie bardziej kaszlał to dopiero antybiotyk dać
A synka to już masz małego olbrzymka
Basik witaj, ale się uśmiałam z tych twoich foteczek
, szczególnie te przy jedzonku, a nie martw się bo u nas podobnie, na razie tylko do tyłu na brzuszku się suwa i kreci w kółko, do raczkowania to na razie tyłek podnosi ale nie bardzo wie co dalej ma zrobić i ząbeczków tez na razie nie widać
Brawa za pomyslene zakończenie karminia i no i stawiam ci torcika
bo teraz już możesz się skusić
Kinga a jak kisielek robiłaś,z torebki i jakos sama, jak tak to daj przepis
Basiu a mi tam wcale nie żal tej twojej tesciowej, wiec nie masz sie chyba czym martwić
ale sie naklikałąm, zaraz zgram foteczki nowe to wam wkleje
[ Dodano: 2008-01-22, 10:16 ]No i stwaim dzis trocika bo Pawełek skończył 7 miesięcy
chyba dla kazdego starczy