Aga0604Biedny Wojtuś - niech paluszek szybko się goi. ja muszę też bardzo na drzwi uważać bo to jest najlepsza zabawka dla Łukasza ( niestety).
OlalaGratuluję Joasi ząbka Łukasz też uwielbia jajecznicę robię mu z jednego całego jajka i 2 żółtek - daję raz w tygodniu
mamaJulciJa też poproszę linka
A czy to krzesełko głośno gra i co ono właściwe robi bo nazywa się uczydełko?
IwonaTo Ty może lepiej wybierz się do lekarza. Życzę rychłego powrotu do zdrowia.
MagdzinkaZraziki polecam z kaszą gryczaną i ogóreczkiem dobre naprawdę np. na niedzielny obiadek.
DziewczynyJa rzeczywiście mam to samo krzesełko do karmienia Łukaszka co Magdzinka ( bo to właśnie ona przekonała mnie do jego zakupu - spodobało mi się jak zobaczyłam zdjęcie Joasi - dawno już to było). I szczerze mogę wam je polecić bo jest genialne. ma dwie tace zdejmowane jednym ruchem, regulację położenia siedziska, pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,łatwo się go czyści i w ogóle nie widzę w nim najmniejszych wad jestem z niego mega zadowolona. nie należy do tanich ja kupiłam używane na allegro za 370 zł ale nie wymieniłabym na inne.
Ząbki - mamy nadal 4 dwie jedynki dolne i górne i na razie cisza.
Ja też jestem w domu z Łukaszkiem i nie pracuję ( chociaż troszkę mi to doskwiera nie powiem), powoli się rozglądam ale tak naprawdę zacznę szukać dopiero w lecie jak babcia na emeryturę pójdzie bo inaczej nie mam z kim go zostawić ( a do żłobka nie oddam, a na nianię to mnie nie stać).
[ Dodano: 2008-01-22, 10:12 ]
Najserdeczniejsze życzenia dla Lenki i Patryka