Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

24 sty 2008, 10:03

Mery zobacz tu są wyniki http://pazdziernik2006.funtest.pl/najlepsi/?p=1
dziś też tu tłoczno, że huhu!

[ Dodano: 2008-01-24, 09:06 ]
chyba ze o odp Ci chodziło, to przyszedł mi mail że jak wszyscy test rozwiążą to dopiero będą gotowe odp wysłane

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

24 sty 2008, 10:43

Witam z tą kartką na 50 tke to super sprawa :-D Ja tez zawsze mam problem z moja teściową bo strasznie wybrzydza, i nie umi docenic czyjegos wysiłku. Zato teraz moja mama ma urodziny w poniedziałek i wymyśliłysmy z bratową nowe żelazko bo akurat się popsuło :-D Znaczy samo nie tylko jej kochany wnuczek zepsuł :-D Ide zaraz do lekarza z Makusią bo wczoraj wieczorem gorączka wróciła no i o 3 w nocy miała znowu 39.8 temp.

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 sty 2008, 11:10

Hej.Dziewczyny czy któraś pamięta te czasy na forum, jak wysyłałyśmy pozdrowienia w internetowym radiu?To było jeszcze na Cafe.Czy ktoś to pamięta? :-)

Awatar użytkownika
Ela28

24 sty 2008, 11:14

Maziu, biedna Makusia...Ciekawe co lekarz powie, czy to zęby?
Anetko, ja nic nie wiem o życzeniach w internetowym radiu! Ktoś wysyłał??

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

24 sty 2008, 11:17

No też niew iem ale ona jak już gorączkuje to przeważnie przy anginie, ale patrzyłam na język i jest normalny( przy anginie ma zawsze biały) :ico_noniewiem: A co do radia często dostaje od nieznajomego na gg taką informacje że mam włączyć bo właśnie idą dla mnie pozdrowienia :-)

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 sty 2008, 11:23

Elu nie teraz.To było jeszcze za czasów naszej egzystencji na Cafe.

Awatar użytkownika
Ela28

24 sty 2008, 12:27

ja wiem Anetko, ale ja nic takiego nie pamiętam! może mnie jeszcze wtedy z Wami nie było? albo akurat wyjechałam do rodziców? chociaż potem przecież nadrabiałam co pisałyście wtedy jeszcze miałam dużo czasu ;)

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

24 sty 2008, 12:31

Witam

Maziu dużo zdrówka życzę Makusi i uważaj na męża :ico_oczko:

Ja też nie pamiętam tych pozdrowień radiowych :ico_noniewiem: W ogóle czytając ten test, to przyznam się że dużo było strzałów bo pewnych faktów totalnie nie kojarzę. Dziś mam dzień relaksu :ico_brawa_01: tzn do godzinki 18 potem mam dużo papierkowej roboty, ale to akurat lubię :-D
Dzisiaj usłyszałam od męże coś niesamowitego "Kochanie ty nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, że ty zawsze masz rację" w końcu poprosiło pomoc w pewnych sprawach które go gnębiły, liczy chyba na to ze ja z tego tyt przestanę gnębić jego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ela28

24 sty 2008, 12:41

Moje dziecko znowu pospało pół godz i leży i wyje, posmarowałam dziąsła żelem, i nie biorę, że może jeszcze uśnie i dośpi, ale u niego to się raczej nie zdarza, już widzę jaki będzie miał humor po pół godz spania na cały dzień,
normalnie bywa cięzko a z niewyspanym masakra!
jak mąż przychodzi z pracy to ja po siedzeniu cały dzień w tych 4 ścianach wyżywam się na nim, nie potrafię się powstrzymać, wczoraj tez była awantura...
jak ja mam ochotę czasem to wszystko ciepnąć i pójśc do pracy, mam czasem poczucie, że mi zycie ucieka, że jak teraz nie wrócę do pracy i będę czekać aż Jaś pojdzie do przedzszkola to po takiej przerwie to chyba przyjmą mnie tylko do hipermarketu do układania towaru na półkach...
a z drugiej strony będę się czuła okropnie jak JAsia zostawię, jak mnie przyjmą z powrotem do byłej firmy - to będę wracać o 18 do domu, dziecka prawie nie będe widzieć...człowiek się bije z myslami, ale nadal jednak więcej przeważa za tym, żebym została....bo też nie pasuje mi, żeby siedział cały dzień w żłobku albo z obcą jakąś opiekunką....się wyżaliłam...

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

24 sty 2008, 13:38

Ela28, - mam podobne odczucia mimo to ze gdybym musiała małą z kimś zostawić to moja mama by się nią zajeła ale mimo wszystko szkoda mi że coś przegapie czegoś nie zobacze ... chyba większość mam przeżywa takie rozterki

maziu - napisz co powiedział lekarz

riterka- wysłałam juz te fotki i jeszcze raz dziękuje

asiu - mąż docenia to trzeba się cieszyć :ico_haha_01:

a dziewczynki teściowej zamówiłam w prezencie mega torta w cukierni i dołącze kartke od riterki chyba starczy :ico_haha_02:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”