Witam was kochane.
wyniki odebralam dzis i sa super nie mam białka w moczu wczoraj mnie nie bylo bo caly dzien bolaly mie dziasła szok ale zadzonilam do mojej gin i mascia mi kazala smarowac i przeszlo ale mam opuchnieta jeszcze lekko buzke.
my juz dla zuzi tez mamy wszystko,kosmetyki tez kupilismy Nivea Baby, przewijak na komodke tez kupilsmy i taki zestaw wanienka ktora sie naklada na wanne i do tego jest przwijak zeby sie tak nie schylac mocno,
Emilko tak zdecydowałam ze pojade urodzic na Lutycka,ale czy bedzie mijsce tego nie wiem tam praktycznie trzeba mniec tylko swoje chusteczki dla dzidziusia i krem do dupki,a reszte oni daja pieluszki kaftaniki a nawet rozki,ale ja i tak biore wszystko swoje,kurcze dzis sie tak wystraszylam bo zuzia rano wcale sie nie ruszala w ogole dzis taka bardzo malo ruchliwa poszlam po badania to wtedy sie rozbrykala,teraz tez spi,potem do was jeszcze napisze papap.
[ Dodano: 2008-01-25, 11:16 ]
acha dziewczyny czy wy to wszystko macia juz powyciagane czy zapakowane,bo ja mam zapakowane jakos mi tak dziwnie jeszcze rozpakowac.
[ Dodano: 2008-01-25, 11:21 ]
Dona moja zuzia na pocztku 30 tygonia wazyła 1600 ,ale jesli lekarka nic ci nie mowila to napewno wszystko jest ok roznie te nasze skarby rosna.