Jak jak zwykle z ranka z
Ale się rozpisałyście!!
Ja jestem po super weekendzie byłam w górach u kuzynki na 18-stce. Impreza na 70 ludzi sama młodzież (rodzina za dwa tyg.)
Wybawiłam się na maksa. Kuzynostwa mam dość trochę więc towarzystwo mamy zawsze zapewnione
.
Wojtuś i Raduś byli z babcią i bez marudzenia się obeszło i Wojtaszek spał całą nocą
chwała mu za to
STO LAT DLA
JOASI Z OKAZJI 1 URODZINEK
Dla 11 miesięczniaków Dominiki, Łukasza, Tymka, Kubusia i Mikołaja
Dla wszystkich egzaminujących się
LUTÓWEK za super efekty ich nauki!!
karolas oj,oj te dzieciaczki tak chorują
aż ich normalnie żal. Duuuużo zdróweczka dla nich i oby w końcu te choroby przestały im dokuczać!!!!!!
katelajdka dla Bartusia też zdróweczka!
lulu
dla Filka za ząbeczka kolejnego!! U nas na razie 5 ząbków i żadnych innych póki co nie widać.
Eve Dominiś wygląda rewelacyjnie. Przystojniacha jakich mało!!! Właśnie na Smykach takie kłopoty
ja w ogóle komencików nie mogę dodawać
Małgorzatko u nas też kiedyś było tak krucho z kaską, i zawsze mi się wydawało ze lepiej nie będzie a jednak i do nas los się uśmiechną i jest ok. Tak jak piszesz oby zdrowe dzieci były i w domu było dobrze, a na resztę kłopotów zawsze sposób się znajdzie.
ellepati witaj wśród nas!!
spacerówka ja na razie nie będę zmieniać wózeczka, bo ja kupiłam od razu spacerówkę do której dokupiłam gondolę i tym sposobem miałam 2 w 1. Wózeczek średnio lekki, łatwo się składa i nie zajmuje dużo miejsca. Resorki super i świetnie się prowadzi, a za skrętnymi kółkami nie przepadam więc taki wózio mi pasuje.
tylko ja mam czerwono - żółty