Kocura Bura pisze: A Ty na tym zdjęciu z Sylwestra masz jaśniejsze włoski? Czy tak fotka wyszła?
Dokladnie, jasniejsze, nic nie umknie Twojej uwadze W koncu troszke przypomina to blond hehehe
Kicia ciesze sie ze chrzciny udane! Slicznie wygladaliscie, no i Ty jaka laseczka az milo sie patrzy
Mamo Zuzi Jasiu ma Nelkowy lezaczek w Polsce a w Norwegii ma ten co mial, po prostu nie chcialam wozic za kazdym razem tym bardziej ze nie widomo czy zawsze Krzysiek bedzie jechac samochodem! Kciuki trzymam za spotkanie, dasz sobie rade! A wogole to Twoja Nelcia miesci sie jeszcze w nosidelku od wozka czy wozisz juz ja w spacerowce??
Agnieszka bidulko! Nie wiem nawet jakie to uczucie z tym gryzieniem, moge sobie tylko wyobrazic ale wspolczuje... Wiesz obojetnie co Ci powie lekarka to decyzja musi nalezec tylko do Ciebie! A moze sprobuj inaczej go przystawiac?? Ooooo i co ja widze?? Nowy avatarek A jakies nowe zdjecia Darusia beda??
U nas ok. Doradzcie tylko jak przejsc na mleczko nastepne... Mamy z tym problem. Wczoraj podalam mu raz, przedwczoraj tez i dzisiaj juz dwa razy no i sa male problemy z kupa i z bolem brzuszka, wczoraj biedaczek tak sie prezyl mial takie wzdecia ze szok i w sumie nie wiem czy dawac mu ten NAN2 czy jeszcze sie wstrzymac. Probowalam juz z olejem rzepakowym, byl wczoraj wieczor i dzis rano i kupy dalej nie ma...
Nocki super, Jasiu spal od 22 do 5.30, potem mleczko i spalismy do 10, spacerek zaliczony, mieszkanko ogarnelam jako tako, jeszcze jakis obiadek by sie przydal.
Wogole co do naszych strojow to musze wam opowiedziec pewna zabawna historie. Znajomy co byl u nas w sobote opowiedzial, ze byl w barze na piwku i jakis stary gosciu mu mowil "Temu Krzyskowi juz zupelnie odbilo! Norwegie chce w Polsce miec! Na chrzcinach mieli norweskie stroje narodowe!" hihihihi no gratuluje mu znajomosci regionalnych tradycji