Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 sty 2008, 07:25

Witam z rana :)
Ja zaraz do pracy zmykam ;)
Gabi Julia tez miala taki okres ze nie chciała mi siedziec w wannie, myłam ją na stojąco. Nie wiem czemu tak miała- takie jej widzi mi się, choć czasem widziałam w oczkach u niej jakies przerażenie, jakby bała się ta pupę zamoczyć. Samo jej przeszło.. zawsze ją zagadalam, dałam jej jakiś szampon, oglądała sobie etykiety aż zapomniała i siadałą...

Iwonko trzymam kciuki za egz. !!!!!

Natalia widze ze ty tez masz urwanie głowy z ta uczelnią- ja nie mam sie lepiej... ten tydzien mam luzy ale od przyszłego czekają mnie 2 egzaminy, chyba z 5 zaliczen( naszczescie nie musze sie na te zalicz. uczyc, tylko tam jakies scenariusze, programy napisac ) no ale to tez duzo czasu pochłania.

Miłego dnia zycze :-)

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sty 2008, 08:12

Dziekuje Dziewczynki za trzymanie kciuków :-)

Ja w domu sie nie ucze bo Maja chodzi spac o 23-ej wiec nie mam jak... ale na szczescie mam taką mozliwość w pracy... z resztą tak jak kiedys Wam pisalam ja mam fajnego szefa, ktory rozumie ze mam dziecko...

Moja tesciowa obrazona na mnie bo w tamtym tygodniu w kłótni powiedzialam do Piotrka ze mam dosc narzekan, ubolewan i chorób jego i jego matki a on to powiedzial mamusi :ico_puknij: Oczywiscie w ogole sie tym nie przejmuje, nawet dobrze ze jej to powiedzial, moze bedzie spokoj na jakis czas...

[ Dodano: 2008-01-30, 07:14 ]
Natalia, Ty robisz sobie kurs przewodnika wycieczek, tak?

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sty 2008, 08:44

do Grzeska przyszła paczka na jego stary adres i ona bezczelnie ja otworzyła
No nieźle :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

30 sty 2008, 10:00

dziendoberek
nocka przespana do rana...z rana godzinke lezelismy razem w lozeczku a amaly ogladal bajki na baby tv i tancowal mi w wyrku jak muzyka leciala

Iwonko teraz do 8 marca mam kurs na pilota wycieczek a po nim zaczynma kurs na przewodnika miejskiego :ico_haha_01:
uffff dobrze ze moj T nie skarzysie mamie na to co ja mowie na nia czasami, bo by sie na caly swiat obrazila :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-30, 10:15 ]
no my teraz szykujemy sie na spacerek, pogoda kiepska , szarowa i taka zgnzlina,a le trzeba sie przejsc chcoiaz troszke...a musimy wyruszyc zanim spiacego krolewicza spanie chwyci i bedzie marudzil bo wtedy zadnej przyjemnosci ze spacerku :ico_haha_01:

a czy na spacerkach dzieciaczki chodza z wami za rece//?? bo Oskar w ogole nie chce, zasowa sam.. tylko jak ma problem z przejsciem gdzies, lub wejsciemna cos towyciaga reke a potem od razu zabiera :ico_haha_01: :ico_haha_01: juz sie mnie wstydzi??!! :ico_szoking:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sty 2008, 11:23

potem od razu zabiera juz sie mnie wstydzi??!!
Hi,hi :ico_haha_01:
Ale Oskarek fajniusi na zdjeciu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Maja czasem poda raczke ale z reguły chce isc sama... a wczoraj wracam z pracy patrze Maja cała zmazana długopisem, ława tez :ico_olaboga:

Ja dzis tez wyjde z Mają na spacerek bo tatus siedzi dzis z nią cały dzien ale raczej sie nie domysli zeby wyjsc :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 sty 2008, 11:45

Witajcie u nas ostatnie noce calkiem niezle jedna pobodka i to sekundowa, a maly tak sie nauczyl ze juz zasypia w lozeczku ze jak w nocy wezme to jak sie napije to pokazuje paluszkiem na lozeczko zeby go polozyc i zasypia.a w dzien tez wchodzi do lzoeczka i przykrywa sie kalderka i udaje ze idzie spac.

Moj maly ostatnio idzie tylkoz a raczke ja ciagle mu na soacerku powtarzam ze zawsze trzeba trzymac mamusie za raczke i on trzyma nie puszcza. Ja zaraz malego klade spac a po obiadku pojdziemy na spacerek miomo ze pogoda nie jest ciekawa ale chociaz troszke sie przejdziemy

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 sty 2008, 12:27

Gabrysiu, Ty czytasz Emi a ona leży i słucha? :ico_szoking:

Dla Pawelka :ico_brawa_01: za nocke...

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

30 sty 2008, 14:27

Hej dziewczynki :-)
:ico_brawa_01: dla Pawełka :-)
ja miałam kryzys przeziębieniowy przez wczorajszy dzień i noc, ale jakoś mija, tylko myslałam,że mi się głowa rozpadnie na małe kawałeczki :ico_szoking: :-D
Gabrysiu, Ty czytasz Emi a ona leży i słucha?
no właśnie ? :ico_szoking: u nas to tak wygląda,że po minucie Michałek zamyka mi książkę i woła "nieee !!!!!!" :-D

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

30 sty 2008, 14:32

hej hej
my juz po spacerku i malyspi od godzinki prawie
a to kilka fotek z dzis :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewelinko brawa za usypianie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gabi ja tez pelan podziwu i w szoku jestem ze Em tak ladnie lez i slucha jak jej czytasz :ico_haha_01: , moj to diabelek wcieolny lata i skacze,usiedziec nie moze

no i oczywiscie na spacerku dzis tez za raczke chpdzic nie chcial... :ico_haha_01: dobrze ze nie idzie nigdy na ulice..

Awatar użytkownika
tyna

30 sty 2008, 15:10

Natashka, właśnie oglądałam te fotki na nk :-) zazdroszczę Wam placów zabaw, bo my się nudzimy na podwórku z Michasiem, a na ulice nie wychodzimy prawie, bo nie ma chodnika :ico_zly: a ruch szczególnie samochodów ciężarowych ogromny :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-01-30, 14:12 ]
wyssała miłosc do ksiazek z mlekiem mamy hehe
:-) ja też lubie czytać,ale chyba Michał jak to chłopak do tatusia się z tym przydał :ico_zly:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”