Jestem uff, Ola śpi, mąż w domu, a ja ma wreszcie chwilkę. Wszystkie dzieciaczki takie duże i takie śliczne, aż nie mogę uwierzyć jak widzę że Oskarek mój zięciunio potrafi chodzić
. Normalnie nie mogę się napatrzeć na te nasze wszystkie dzieci. W ogóle tak wiele się wydarzyło przez te kilka miesięcy - małe szkraby takie mają osiągnięcia. Moja Ola nie raczkuje, nie ma zęboli, za to tak zasuwa w chodziku, ze nie możemy za nią nadążyć. Wszystkie szuflady otwiera, wszędzie zagląda i patrzy co by tu napsocić
. Potrafi sama ustać przez pare sekund i rwie się strasznie do chodzenia. Mam nadzieję, że już niedługo sama zacznie chodzić bo chodzik długo nie wytrzyma. Tak nim zasuwa, że kółka gubi i siedzonko już porwała.
Ze spaniem u nas bez zmian. W nocy 100 tysięcy pobudek i nie wiem dalej jaka jest tego przyczyna. Pani doktor stwierdziła, że albo już tak się przyzwyczaiła, albo po prostu tak już ma. Pocieszyła mnie mówiąc, ze niektóre dzieci do 3 lat potrafią się w nocy budzić
. Jest strasznie niedobra, złości się, tupie nogami i strasznie wrzeszczy jak tylko jest coś nie po jej myśli. A jaki uparciuch
. Poza tym hmm co nas.... To mały niejadek, ma niestety aż ponad 1 kg niedowagi. Robiliśmy badania bo myśleliśmy, że coś nie tak, ale na szczęście wszystko wyszło ok. W tej chwili moje dziecko waży 8500 kg więc szału nie ma
, chyba jest drobnej kości i to dlatego.
Jak juz pisałam wcześniej biegam - dosłownie biegam między domem a pracą. Wymieniamy się ze Sławkiem opieką nad Olą. Zastanawiam się nad żłobkiem, tylko troszkę mi szkoda ją tam dać ze względu na choroby. chyba mniej jest narażona jak jest z nami w domu. Odpukać, ale to jest jej pierwsza choroba-typu jakieś przeziębienie i powiem wam ,że mam już dosyć. Ola nic poza moimi rękami nie widzi nic. Woła tylko mama, albo meme i wyciąga rączki. Na szczęście temperatura już minęła i chyba obędzie się bez antybiotyku na szczęście.
[ Dodano: 2008-02-01, 20:22 ]soryy że tak chaotycznie pisze ale ja wszystko robie teraz biegiem
[ Dodano: 2008-02-02, 08:52 ]Dzień dobry melduję się z małą czarną, może ktoś się dołączy?