dzien dobry kochane!!!
U nas od rana stukot i lomot,bo sasiedzi niedawno kupili dom obok,i za sciana remontuja od podstaw,osobiscie mi to nie przeszkadza,tylko jak tak od 8 z rana do wieczora,to troche mi glowa pulsuje..hihihih..mialam wrazenie,ze sie przebija do nas i wejda mi do lozka...
za to Bablu po nocce i ciekawe czy zasnie w takicm lomocie
Widze,ze tu wczesniej byl temat o wydawaniu kasiorki,u nas niestety obydwoje mamy lekka reke i jeszcze sobie przytakujemy przy wydawaniu,zamiast jedne kontrolowac drugiego...odkladac nie umiemy nic a nic...
a przydaloby sie troche....tragedia..jedyne co,ze Bablu orientuje sie w sprawach bankowych,bo ja nie mam do tego glowy zupelnie
Marta super,ze porozmawialiscie z Jackiem,na pewno cos wymysliscie!!!
Emilka co do rodzenstwa dla Vinee,to czasami bym juz chciala,ale z drugiej strony chcialabym popracowac chociaz z 2 latka
moze jak Vinee bedzie miala 5 lat to co zmajstrujemy,tak myslimy,no chyba,ze wczesniej plan sie zmieni,hihihi.
Vinee od dwoch dni miala normalnie ataki,chyba bunt ,bo zachowywala sie okropnie,w Birmingham chciala sie wspinac po wszystkich schodach,w te i spowrotem,chodzilam z nia pare razy i tlumaczylam,ze juz wystarczy i ze caly dzien nie mozemy tak w kolko,ale dostala takiego szalu,ze ani ja ani Bablu nie mogl jej wytlumaczyc...az mi wstyd bylo,bo tak plakala...zaden argument do niej nie dochodzil...musielismy wyjsc ze sklepu.
wczoraj w domu,tez jak czegos nie dostala,to ryk....mam nadzieje,ze to tylkoc chwilowe...uff....jedyne co mi pozostaje to nie zwracac na to uwagi,i zignorowac,bo jak cos jej tlumacze to jeszcze gorzej..hiihihi ...rozgadala sie na calego,chodzi i powtarza w kolko cos do siebie,w nocy spiewala mi serenady do poduszki bez konca...
Emilka powodzenia w polowaniu na wozek!!!pochwal sie poznie co zakupilas!!!
A i dziekujemy ciotkom za komplementy
Jasnie Pani:) biedne te malenstwa,kochane takie!!!Mam nadzieje,ze wyjda na prosta szybka i beda sie cieszyc dziecinstwem jak inne dzieci!!!!
A ja ostatnio sie wybralam na zakupy i upolowalam dwie pary butow z Clarksa na wyprzedazy,i zastanawiam sie jeszcze nad 3 para,bo ceny super...a i zachorowalam na plaszcz,musialam go kupic jak zobaczylam na manekinie..
http://www.monsoon.co.uk/invt/27201654
Dobra lece na sniadanie,kawke by sie przydalo strzelic..u nas pogoda sloneczna,ale cholernie zimno i mrozno...brrrrrrrrrrrr