moja Lili oprócz Bebe Lili kocha to:
http://youtube.com/watch?v=4zDSd2W6B1Q
no i Maja - co Kasiulka pisze + kółko graniaste tejże "wokalistki" no i hitem jest w dżungli a tak w ogóle to tylko słyszy bity z radia to nogi niosą do tańca
Edulitko - cieszę sie, ze OK, ja zapomniałam napisać że i ja miałam to samo zagęszczenie gruczołów, no i to bolało mnie tez i guz był... ale spoko przeszło, no i oprócz niewyrośniętych sutków cyc jest w miarę oki
Riterko - Jaś to cały Jaś przepraszam, że tak ale on jest taki kręcony, kochanie wyobraź sobie co będzie jak na rowerze, rolkach etc. zacznie jeździć - laskom blizny będzie pokazywał - "ta blizna... maleńka to w kołysce jeszcze" ;-0 trzymaj się i cieszę się, że wszystko ok i nic gorszego się nie stało...
Elusia - słodka moja kochana, Jasiowi zęby szły, ale jak coś odbijemy sobie następnym razem - oni są naprawdę tacy normalni, fajni, ciepli i jak ze starymi kumplami można z nimi - nawet Elusi na Bartka popsioczyłam a co!!! rozumiemy się doskonale cio no i wychwaliła mnie - szalona, u mnie bałagan utajony, plamy na kanapie poukrywane pod kocami paprochy we wzorach dywanu hihi
to na tyle kochane bo mój mąż na ostatki grilluje i wyżerę mamy - o goście są
paaaaaaaaaaaaaaaaaa