Janiolek, bryka świetna
Ja nie dostałam żadnych jeszcze. Wysłałam z nestle i z bobovity i nic do mnie nie doszło. A ty z czego wysyłałaś (skąd miałaś kupon).
U nas włoski słabe nic nowego nie rośnie a za to tył się wyciera ale się tym nie martwię bo myślę że będzie miał bujnął czuprynę.
Basiu mam nadzieję że już wszystko dobrze i fajnie że masz taką grzeczną córeczkę.
A gdzie nasza IKA i jak tam jej maluszek po zabiegu, nic się nie odzywa?????
kilolek, a co do zakupów to ja chcę kupić fotel ale ty już masz. Świetne są te bujawki, na pewno się przyda jak Kubuś będzie starszy. Ja bym kupiła nocnik grający, myślę że to jest dobra inwestycja
[ Dodano: 2008-02-06, 10:20 ]Słuchajcie dziewczyny a nie myślałyście żeby sobie trochę dorobić?? Bo ja nie dawno stałam się konsultantką w oriflame. teraz dużo spaceruję, spotykam dużo dziewczyn i postanowiłam spróbować. Warunki są świetne, nie ma żadnych zobowiązań że trzeba złożyć zamówienie i to mi pasuje. Jeżeli któraś byłaby zainteresowana napiszcie do mnie na gg chętnie wszystko wytłumaczę. Można trochę dorobić naprawdę bez wysiłku a i dla siebie macie kosmetyki tańsze o 30% więc warto dla samej siebie. A ja wracacie do pracy to też na pewno dużo chętnych byście miały. Więc polecam i piszcie