Hehehe.....se znalazła lokal na sen!!!
Dziękujemy za życzonka i stawiamy maly

a mamusiom
Hania niestety mi nie ułatwia i zamiast spać to stoi...chyba myśli, że trzymając się szczebli też można spać
Glizdunia na prawdę śliczne zdjęcie w opisie...
Karolek przystojniacha...
Dla
Wiktorka
Anza Ty się nie łam tam tylko pisz i czytaj...A co do ubranek...a kogo z nas stać na firmowe ubranka??? więc nie stresuj się! i szukaj używanych...są i tak lepsze niż nasze ze sklepu...
Jaódka pokazuj mieszkanie!!! ale masz fajnie..uwielbiam robić coś nowego w domu...ale nie mogę...nie mam za co...
Marzy mi się dom...taki własny, nowy...zrobiony według naszych marzeń...Jakbym tak miała ze 40tysięcy...to resztę bym kredytu wzięła i budowała...Wiecie że coraz częściej się zastanawiam nad wyjazdjem...? a może mój biznes jak ruszy to bęzdie lepiej...e.się zobaczy...
U nas nocka wspaniała.!!! Hania spała do 6!!! i dziś nawet muszę ją pochwalić, bo grzeczna...robi papa, szczeka

kaszle...wstaje...broi...I zjadła na śniadanie pół dużego naleśnika z dżemem!!! a teraz ucichła więc muszę się zaczaić i zobaczyć w jakiej dziś pozycji śpi...
Potem biegiem umyć włosy, zmyć naczynia, wstawić pranie i może wreszcie doprasuję ostatnie...Jutro muszę ogarnąć, bo mama będzie miała gości więc trzeba pouprzątać co nieco...
A wieczorem moze wreszcie pokażę zdjęcia...
Ewcik...to co nam z tych zapewnień nie wyszło???