Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 lut 2008, 23:53

Napisałam, skasowało sie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: głupi komp!!!!!!!

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2008, 01:13

Madziorka jeszcze 5 miesiecy bedzie bral leki :ico_noniewiem:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Luchy Kluchy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Alineczq

11 lut 2008, 09:54

Czesc laski!
OO ja jako poranna jestem pierwsza :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

KIamilko foty suuuper. A synuś powala z nóg, uroczy maluch :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: taki do schrupania :-D

Dla Luśki brawa ogromniaste :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Silna dziewuszka.

]Z naszych osiągnięć, to Wanesska juz baaardzo długo potrafi siedzieć :ico_brawa_01: az się jej nie znudzi. No to jak wracamy z Wilna, siadamy na nocnik. Zobaczymy jakie będą efekty :ico_oczko:

My się szykujemy do podrózy. Skłądam rzeczy do walizki i biegam z kartką zeby czegoś nie zapomnieć. Kurcze 11 godzin podrózy przed nami, trochę to potrwa. Zastanawiam się jak w przedziale zmienie peiluchę z kupą :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Nie wiem czy zdązę się pozegnać jeszcze, więc zrobię to teraz.
Zostańcie zdrowi i szczęśliwi. Zyzcę duzo zębów i wspaniałych zaskakujących osiągnięć :ico_brawa_01:
Będę za Wami tęsknić :ico_noniewiem:
:ico_buziaczki_big:

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

11 lut 2008, 10:15

Cześć dziewczyny moja to też taka mamusiowata ta starsza to odważna była raz w sklepie to obcej osobie rękę dała i mi pa pa mówi :ico_szoking: dwie moje przeciwności :-D Nocka jak zwykle z pobudkami zaczynam sie przyzwyczajać :ico_oczko: Frydzia a gdzie ten filmik ja też chce zobaczyć?Dziewczyny wy już na nocnik sadzacie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2008, 10:40

Obrazek u nas nocka rewelka,Wiki obudzila sie o 4 zjadla i spala do 8 superrrrrrrrrrrrrrrrrr!!Ja tez Wikunie nauczylam czesc i papa hihi,i raczkuje za mna po caly domu,wszedzie!!!!JAsnie PANI dla Luchy zdolnej dziewuchy Obrazek KAMILKO fotki rewelacyjne Tomus jak zwykle uroczy Obrazek Lucy mam nadzieje ze u ciebie wszystko bedzie dobrze,trzymam kciuki,Alinko szczesliwej podrozy ,wracaj szybko!!EDytko tu jest filmik Kolejna umiejetnosc Wikuni http://pl.youtube.com/watch?v=F_rTD0xqHNg

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 lut 2008, 11:33

Witam
Byłiśmyz Emi do kontroli po zabiegu i wszystko ok. Dziś w końcu w miare noc przespała, ale ja i tak śpiaca jestem bo poprzednie 3 noce to była masakra. Wiuodocznie musiała sie troche pobuntować bo miała mnie tylko dla siebie.

Edytka :ico_olaboga: dobrze źe wam sie nic nie stało

Madziorka dobrze że Leoś już l;epiej sie cxzuje

Jasnie Pani bardzo mi sie podoba wózek który w kńcu wybrałaś

Kamilka zdjęcia super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Lucy mam nadzieję że ta napięta atmosfera w końcu minie. Ja polecam sexik :ico_oczko: :ico_oczko:

Emi coś sie porobiło na pleckach, ma takie suche zaczerwienione plamki, a ja nie moge sie dodzwonic do przychodni żeby umówić ją na wizyte, cholera cały czas zajęte, chyba im sie telefon zepsuł.

Awatar użytkownika
magda26

11 lut 2008, 11:38

Witam rowniez gorąco Obrazek

Dominiko brawo dla corki za postepy :):

Kamilko Tomuś jaki powazny bokser Obrazek bedzie mial kto cie bronic :):

A ja mam dzisiaj chyba dzien dziecka Obrazek P dzwonil ze mam nie gotowac obiadu bo zjemy na miescie i ze na jutro wziol wolne zeby byc z nami ...kochany meżulek Obrazek

Alinko zycze udanej i spokojnej podrózy Obrazek

Te emoty mnie powalaja Obrazek

[ Dodano: 2008-02-11, 10:43 ]
A ja dzisiaj Marcinkowi zrobiłam jajecznice na masełku ( wstawilam wode w garnku jak sie gotowala polozylam talerzyk i troszeczke masla jak talerzyk byl goracy to dalam jajeczko i sie sciela i zrobilam ala jajecznice ....Marcinkowi bardzo smakowalo :): )

lucy23

11 lut 2008, 12:50

Magda a mozna juz jajko? bo ja bym chetnie sprobowala,bo Oli taki niejadek :ico_olaboga: jedynie je to co ja na obiad i wczoraj jadl ziemniaki .ale to tylko dlatego,ze ja tez jadlam ina czej nie zje ze swojego talerzyka ........i tomek usmazyl piers z kurczaka i dalam mu miesko ze srodka i jest ok....choc balam sie troche ...a potem jak dla niego ugotowalam kurczaka to wcale nie chcial :ico_olaboga: ja juz nie wiem co mam robic....taki sie niejadek zrobil :ico_olaboga: tylko kaszki,mleczko i deserki chce ....dobrze ,ze ode mnie z talerza cos podje .........a to jajeczko to super pomysl...od kiedy mozna dawac?

[ Dodano: 2008-02-11, 11:51 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Leoska...dzis konczy 7 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lut 2008, 13:19

lucy23, teoretycznie mozna tylko zoltko i taka jajecznica na parze jak Magda zrobila to z zoltka samego powinna byc bezpieczna. Bialko jajka od roku powinno sie wprowadzic. Luska niestety nie moze takich rzeczy, bo zoltka nie toleruje i jej wypryski po nim wychodza
Te emoty mnie powalaja
a skad take masz? :ico_szoking:
Alinko bezpiecznej podrozy i wracaj do nas szybko z dobrymi wiesciami

Awatar użytkownika
magda26

11 lut 2008, 13:24

lucy zoltko mozna juz od 7 miesiaca podawac 2 razy w tyg a cale jajko niby od 10 miesiaca ale jezeli nie uczula to podalam cale i jest ok i tak mu daje gdzies 2 razy w miesacu jajko ...sproboj najpierw same zoltko na miekko :ico_oczko:

Mam fajna taka ksiazke i jest tam napisane co mozna podawac 8 miesiecznemu dziecku

Warzywa

Brokuł
Brukselka
Burak
Cukinia
Dynia
Fasolka szparagowa
Groszek zielony
Kabaczek
Kalafior
Kalarepa
Kapusta biala,czerowna i włoska
Kukurydza
Marchewka
Patison
Pietruszka
Por
Seler
Soczewica czerwona i zielona
Szparagi
Ziemniak

Owoce
Banany
Brzoskwinie
Czarne jagody
Czereśnie
Daktyle
Gruszka
Jabłko
Kiwi
Maliny
Mango
Melon
Morela
Suszone śliwki
Winogrona

Produkty zbożowe
Ryż biał oraz brązowy
Kasza ryżowa
Mąka ryżowa
Kasza kukurydziana
Mąka kukurydziana
Mąka sojowa

Przyprawy
Kminek
Koper suszony
Majeranek
Sezam

Jak będzie trzeba to bede podawac kolejne miesiace jezeli bedziecie chcialy :-)

[ Dodano: 2008-02-11, 12:35 ]
Dominiko http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=16&ziel=haushalt

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”