Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 lut 2008, 22:26

No dobra to se popisałam .............

DOBRANOC

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

11 lut 2008, 22:29

no ja tez Dobranoc

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lut 2008, 23:08

:ico_szoking: widze że juz prawie wszystkie marcóweczki poszły spać
Juleczka własnie zasneła a w zwiazku z tym ze tutaj nikogo nie ma to i ja zmykam sie myc i do łóżeczka
DOBRANOC

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lut 2008, 23:33

Dziewczyny gdze wy jesteście??
nie było mnie przez weekend, ale już jestem, a was nie ma
w piątek byłam u fryzjera, ale za krótko mnie sciełą i się dziwnie czuje

pamietacie te ankiety co wam powysyłałam z nivea, dzięki temu że je wypełniłyscie dostałam spray dla krzysia do noska, dziękuje wam kochane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

11 lut 2008, 23:38

DOMI bardzo sie ciesze ja i w imieniu dziewczyn ,ze mogłyśmy jakoś sie przyczynic do wygranej ....gratuluje :ico_brawa_01: i niech służy krzysiowi jak najlepiej

też polece ,czacha mi dalej dymi

DOBRANOC

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

12 lut 2008, 00:12

beatris75, dobranoc i żeby główka nie bolala

DOBRANOC

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 lut 2008, 00:53

A ja jak zwykle ostatnia ,hi hi
Jejku ale dzisiaj z Michasiem mielismy mega spacer :ico_brawa_01: tylko w jedna strone do sklepu jechalismy autobusem póżniej juz piecho :-D Najlepsze jest to,że w autobusie mi usnał a ja go chciałam w tych spacerówkach widzieć i wypróbować :ico_olaboga: Do tego tak mi usnął że niemogłam go dobudzić,ale musiałam ale jestem nie :ico_haha_01:
Jejku wyprubowalismy chyba z 5 spcerówek,był taki wybór że szok :ico_olaboga: I w końcu juz niewiedziałam którą mam wybrać :ico_placzek: Myśle nad 2,hi hi jeszcze chce jechać do jednego takiego duzego i obadać-najlepsze jest to ze w domku porównałam ceny tych wózków na alegro i wiecie co że takie same ceny i w sumie drozsze na alegro bo przeciez trza doliczyć koszty przesyłki-dobre co nie!!!
Maksiu oki w przedszkolu,a jaki był szczęśliwy jak nas wszystkich zobaczył :521:

gozdzik, tez tak myslałam że sobie odpuścisz ten sklep!Wiesz jak się nieczujesz to nie ma co na siłę,a może z chemia będzie ci lepiej.Wiesz Tobie trudniej jak pracowałas w biurze,ale spoko do wszystkiego mozna się przyzwyczaić-trzymam kciuki!

karolina24, jejku ale ci juz Pawcio zrobił niespodziankę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: napewno ma dla ciebie mega niespodziankę :ico_oczko:

beatris75, nie narzekaj na walentynki maż ci juz dał prezent w postaci przyjazdu na świeta,a moze sie zdziwisz jak cos dostaniesz pocztą? :-D Ciotka wróciłas do nałogu :ico_nienie: mówisz,ze tak odpędzisz te choróbska,hi,hi i jak ci smakowały po takim czasie???

__DOMI__, cieszę się że wygrałqaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jak odpoczęłas sobie?

urmajo, masz racje z tymi walentykami-co to jeden dzień w roku zeby okazywać sobie miłosć uczucie-jak ktoś się kocha to przez cały rok,każdy dzień i wogóle...

Przaszam jak kogoś ominęłam :ico_sorki: :ico_sorki: ale jestem juz śpiaca idę nyny do jutyrka,paaaaaaaa :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 lut 2008, 08:50

Dzieńdoberek :-D

:ico_sorki: że wczoraj tutaj nie zajrzałam ale głowa mnie tak koszmarnie bolała że wcześnie poszłam spać.

Nocka była nawet spokojna. Emi obudziła się z płaczem po 3 więc nie czekając zaaplikowałam jej Panadol, polulałam i dalej spałyśmy do 7 :ico_oczko:

gozdzik szkoda że z pracą nie wyszło. Ale faktycznie może na taj chemii będzie Ci lepiej :ico_oczko: i myślę że godziny pracy też będą rozsądniejsze
becia może dzisiaj uda mi się wkleić zdjęcia z Figloparku bo wczoraj nie miałam kiedy
nana ja kupiłam wózek w sklepie i cena była taka sama jak na Allegro a przynajmniej mogłam go sobie obejrzeć "na żywo" :ico_oczko: Ale faktycznie wybór jest ogromny :ico_olaboga:
DOMI hihi ja też idę dzisiaj do fryzjera :-D
karolina pamiętam doskonale jak plotkowałyśmy jak jeszcze byłyśmy :ico_ciezarowka: hihi to były czasy :ico_oczko:

Dobra to ja póki co zmykam bo przydało by się chatkę ogarnąć, a tak mi się nie chce :ico_placzek:
Idę postawić wodę na kaszkę i przy okazji jak zwykle zrobię :ico_kawa: dla wszystkich :-D

Aaaa zapomniałam się pochwalić że Emi zjadła wczoraj grysik z syropem z jeżyn :-D W sumie to nic takiego ale z drugiej strony to zawsze coś innego niż te nieszczęsne parówki i szynka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

12 lut 2008, 10:31

witam

nocka do nonono co chwila pobudka z wielkim krzykiem , potem wziełam ją do siebie ,ale to tez nie było normalne spanie co chwila łeeeeeeeeeeeee :ico_zly: no i obudziła wszystkich o 7 jak nigdy bo to ona zawsze na końcu wstawała,teraz juz ją połozyłam spac ,pewno zasnie :ico_noniewiem:

aga no to poprosimy wtedy fotki w nowej fryzurce :-) i te z filgloparku ,bedzie mega wysyp fotek hihih

goga a no tak jak trza to trza załapałam jakiegoś stresa i no musze :598:

aga a co do tamtego topiku -widze ,ze usunełaś posta po zbesztaniu nas ,ale jak one najechały :ico_szoking: ,a najbardziej to na mnie :ico_olaboga: ,ze tylko ich zdanie sie liczy i one mają racje onieee :ico_nienie: ..... sie grubo mylą ,niech se dokładnie inne zródla poczytają ,przeciez ja napisałam że( podobno z tego sie to bieze miedzyinnymi ale nie dosadnie to są moje myśli tylko lekarzy) a te głupie zaraz na mnie :561: co ja wypisuje ,ale nawet to co ja swego zdania nie mam?wkurzyły mnie ....wielkie damusie ,wszechwiedzące po jednym dziecku :ico_puknij: wiedzą to co wyczytają ,ale nie sugerują sie obserwacjami ... no dobra to na tyle :ico_haha_01:

zasneła :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
nana

12 lut 2008, 10:33

Witajcie :-)
U mnie nocka blllllleeee Michas obudził się z płaczem po 2 i lulania niepomogły. W zasadzie był spiacy ale coś go gniotło :ico_placzek: pić nie,wszystko było na nie :ico_placzek: W koncu zaaplikowałam panadol ululałam i zasnął!Podejżewam że gniotła go kupaka,bo wczoraj nie robił :ico_noniewiem: Tylko szkoda że położyłam się o 3:15 a o 6 musiałam wstać,ale dobra. Rano już obudził mnie z kupaczem,więc jest oki :ico_brawa_01:
Dziś przyjeżdza do mnie mama,także idę ogarnąć chałupe i zjeść śniadanko :ico_haha_02:

Aga26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emilki za zjedzenie grysika,zobaczysz za chwilę po mału wszystko będzie jadła :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”