Avisku to i dla Was wszystkiego dobrego.
Frydza zapomniała pochwalić twoje piekne zdjątka.
Przestaw tryb w aparacie na taka chmurkę lub słonko ( w zależności od pogody) jak jestes na dworze, to nie będą wychodziły takie niebieskie zdjęcia.
dziekujemy za kaplemenciory!!Co do fotek to wyszly takie niebieski bo wczesniej moj maz nastawil a aparacie balans bieli a ja nie wiedzialam ale juz go okrzyczalam
,teraz juz jest ok!!A ja w parku to zafascynowana dzieciaczkami itd i uwagi nie zwracalam na niebieskie zdjecia tylko pstryk pstryk hihihi Co do gruszki ja nie daje bo zauwazylam ze niuni ona nie pasi!!! KAMILKO moze sie jakos ulozy,jutro przyjdzie mezulek z
i bedzie gicio!!! JULI szalona kobieto ,fotki super,cycorek ci o malo nie wypadl na 1 zdjeciu hihihi i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ i DUZO MIOLOSCI NA DALSZE LATA SZALENSTWA DLA CIEBIE AVISKU TEZ 
Ostatnio ciagle mamy zgrzyty
ja na 3 pietroOczywiście wszystko moja wina. ja się czepiam i jestem najgorsza. Ech... żeby tak można był sie chociaz na tydzień zamienić rolami to by zobaczył jak słodko jest bawić dziecko przez cały dzień, kombinować jak zorganizować cały dzień, nadźwigać się wózek, dziecko, torebka wypchana a w rękach kilogramy zakupów i tak na drugie pietro....
a ja wlasnie czekam na jutrzejszy dzien zobaczymy oby mnie tylko nie rozczarowalJutro walentynki pewnie będą do nonono.
no i obiad mam gotowy kurcze sama sie dziwie jakbym swojego slyszala hehe moj mowil "ze on jakby tak w domu z dzieckiem to wszytsko by zrobic i jeszcze mial czas na odpoczynek "On myśli że Ja w domu to sielanka
ot wymyslil facet 
jupi no choc jedna mnie wspiera hihiA jesli chodzi o ubieranie-ja od poczatku hartuje Miska-kombinezon mial na sobie z 3 razy... Ostatnio jezdzil w bluzie i polarku na to. I z1rowy jak rybcia![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość