Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

13 lut 2008, 12:03

Hej :-D My już jesteśmy po szczepieniu :-D Tyle dzieci dziś było :ico_olaboga: A kaperek cały czas sobie gadał,zaczepiał jakieś kobitki i maluchów :-D śmiał sie do doktorki,ale to do niej zawsze sie śmieje jak nie wiem :ico_szoking: Kacperek waży 7700 i ma 68 cm w ciuszkach ważył równe 8kg,myślałam z będzie więcej.Teraz mały spi ja dopiero wcinam śniadanko.

Eska Kacperek tez najbardziej lubi deserek z bananem :-D Ja tez sie przymierzam żeby sama gotować małemu ale jakoś tak ze słoiczkami wygodniej :ico_wstydzioch:

Eve no to fajnie masz w tej grupie :-D Wiesz odważna jesteś i to bardzo,ja to bym chyba kilka miesięcy sie zastanawiała zanim bym podjęła decyzje o wyjeździe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Ciebie.

Lalka ale śliczna twoja córcia :ico_brawa_01: podoba mi sie to zdjęcie w łóżeczku z kitką,pisz co tam u was :-D

Ja nie wiem co na walentynki wymysleć,chyba upiekę jakieś dobre ciacho i kupię winko,wczoraj Ł powiedział żebym sama sobie coś kupiła na prezent bo on niema kiedy tego zrobić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 lut 2008, 12:20

Kacperek waży 7700 i ma 68 cm w ciuszkach ważył równe 8kg
Też ładnie waży. Duże te nasze dzieciaki :ico_brawa_01:
Ja nie wiem co na walentynki wymysleć,chyba upiekę jakieś dobre ciacho i kupię winko,wczoraj Ł powiedział żebym sama sobie coś kupiła na prezent bo on niema kiedy tego zrobić
My nie wiem czy będziemy obchodzić Walentynki. Zawsze jak jest jakaś nasza rocznica albo walentynki to sie przeważnie o coś pokłócimy i dlatego nie lubimy tych świąt :-)

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lut 2008, 12:44

dzięki dziewczyny
u nas jakoś leci.Hania jest bardzo pogodna i wesoła.nocki nadal przespane ale w dzień już gorzej..teraz przerzuciła się na słowa NI(J)E to jej ulubione no i "mówi" mami

[ Dodano: 2008-02-13, 11:47 ]
ania 0709 mogę Ci zlikwidować "czerwone oczy " synusia na fotce jak chcesz

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 13:21

Lalka, witaj! Ale piękna Hanusia!

Kicia10, to dobrzeże macie szczepienie z głowy. I Kacperek pięknie sobie waży! Ja po ostatnim ważeniu też myślałam,że będzie więcej, bo jak się Zuzię nosi to wydaje się,że dużo waży :-D

Ale wstałam już zmulona, chyba mi coś zaszkodziło wczoraj... Skorzystałam z drzemki Zuzi i też się przespałam. Potem śniadanko i już jakoś funkcjonuję.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

13 lut 2008, 17:45

Mały nie chce mi dziś spać :ico_olaboga: a ja mam jeszcze górę ciuszków do prasowania,teraz razem piszemy tego posta :-D
Ale tu dziś cicho :ico_placzek:
Kocura ja też jak noszę Kacperka to mi się wydaje że jest taaaki ciężki.

eSKa
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 18:08

HELO
żebym sama sobie coś kupiła na prezent bo on niema kiedy tego zrobić
hheehe skąd ja to znam, mój mówi to samo :ico_zly:

A ja z przyjaciółką wynajęłyśmy takie "zaplecze odnowy" tam jest , minisiłownia, jacuzzi, sauna parowa i sucha, bicze wodne no i barek z napojami . zabieramy tam naszych mężów z tym że oni jescze nic nie wiedzą no i niestety w Walentynki nie bylo juz nawet godzinki wolnej zeby to wynająć dlatego my będziemy świętować w piątek. Mamy 2 godziny na relaks :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Lalka no nareszcie się pokazałaś, tak dawno cię tu nie było, z Hanulki jaka sliczna kruszynka :ico_brawa_01: no i mam nadzieje że problemy z mężem należą do przeszłości :ico_noniewiem:

Kicia z tego twojego synusia też kawał chłopa :ico_brawa_01:
Ale wstałam już zmulona, chyba mi coś zaszkodziło wczoraj...
a może to wina pogody, wystarczy za okno popatrzeć i juz nic się nie chce

[ Dodano: 2008-02-13, 17:37 ]
AAa i musze się pochwalić że Olus dzis zjadł całe pół słoiczka deserku z bananem , wiem że dla większości wrześniowych dzieciaczkow to norma ale u nas to pierwszy raz :ico_brawa_01: Jutro będzie jarzynowa z ryżem ciekawe co na to powie Olo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lut 2008, 22:30

eSKa, ale synuś robi postępy :ico_brawa_01: Moja Zuza to nie lubi owocków wogóle! Dałam jej marchewkę z jabłkiem,ale nawet tak jej nie oszukałam. W sumie się nie dziwię, bo ja tam marchewki nie czułam, tylko jabłko. No mi smakowało :-D
No i super Walentynki Wam się zapowiadają!

My jutro jedziemy do Krakowa, po dyplom się wybieram wreszcie! Zuzia zostanie u babci w Wieliczce. Wrócimy późno, bo M. ma jeszcze próbę wieczorem.

Mam pytanko- czym dopieracie plamy po zupkach???

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 lut 2008, 22:44

Witajcie ja tylko nachwilke.... Mam problem i nie mam głowy do pisania wybaczcie. Może zajrze jutro a jeśli nie o znaczy że wyjechałam... WRÓCE DO WAS :*

eSKa
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 23:17

Kocura dopiero odbierasz dyplom magisterski?
czym dopieracie plamy po zupkach???
Ja ostatnio miałam kilka rzeczy upapranych z marchewki no i tego nieszczęsnego szpinaku z ziemniaczkami. Zamoczylam to wszystko w wodzie z vanishem i proszkiem do bialego, moczylo się 1,5 dnia a dzis wpralam w pralce i ładnie zeszło.

Justynko trzymam za Was kciuki, mam nadzieje że jutro jednak dasz radę wpaść chociaż na chwileczke no ale później zmykaj do Wiednia bo chyba o takim wyjeździe piszesz co? Głowa do góry.

Zmykam spać bo jestem taka wykamana że padam z nóg ale jutro macie mnie już tutaj z samego rana (tzn jak się wyśpię) bo do pracy jutro się nie wybieram :ico_nienie: :ico_brawa_01:
Dobrej nocki !!

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 lut 2008, 23:54

Jestem!
Padam... Zakupy byly w koncu :ico_brawa_01: I bardzo sie ciesze bo zalapalam sie jeszcze na wyprzedaze zimowe i kupilam sobie fajna spodniczke za 50 koron (ok.25 zlotych), zakiet za 100 koron (50 zl) i jeszcze kilka innych fajnych ciuszkow. Takie ceny to zdarzaja sie bardzo rzadko jesli chodzi o ubranka. Moze tak na polska kase sie duzo wydawac ale tutaj to jest prawie za darmo (tak dala porownanai chleb kosztuje ok. 12 zlotych). Co prawda zakupy sie udaly ale i tak sie wkurzalam bo Krzysiek byl ze mna i wcale nie narzekal na to ze dlugo chodze tylko stal mi za plecami i marudzil, ze w sklepie jest za goraco, tak jakby to moja wina byla :ico_zly:
A i bylabym zapomniala, mamy rybki :ico_brawa_01: W koncu sie doczekalam jakis zwierzatek!! A Jasiu to patrzyl na akwarium i sie bardzo cieszyl :-D

Lalka no witaj nareszcie, czemu Cie tak dlugo nie bylo??
Mam problem i nie mam głowy do pisania wybaczcie. Może zajrze jutro a jeśli nie o znaczy że wyjechałam... WRÓCE DO WAS :*
Cos mi tu Wiedniem nie pachnie, bo o ile dobrze pamietam to mial byc ten wyjazd dopiero za jakis czas... A wiec jakies inne klopoty co?? Wyzal sie to bedzie Ci lepiej!! Zreszta nie mozesz tak nas zostawic bez wyjasnienia co i jak, bo chyba bysmy swira dostaly od domyslow!! W koncu kobietami jestesmy! Tak wiec napisz koniecznie!!
musze się pochwalić że Olus dzis zjadł całe pół słoiczka deserku z bananem
Brawa! U nas dzis tylko mleko. Kaszka byla be, soczki tez, owoce tym bardziej a o jarzynach to juz nie wspomne. No i znalazlam w koncu w tutejszym sklepie jakiesdeserki poza sliwka i jablkiem z mango! Udalo sie miz nalezc bananki i strasznie sie ciesze... No i wogole to bylam w szoku bo tu jest taki sloiczek od 4 miesiaca truskawka z bananem, a z tego co pamietam to w PL truskawa jest jakos pozniej, za to u nas banan i grucha jest od czwrtego a tutaj dopiero po 6 dziwne....
Ja ostatnio miałam kilka rzeczy upapranych z marchewki no i tego nieszczęsnego szpinaku z ziemniaczkami. Zamoczylam to wszystko w wodzie z vanishem i proszkiem do bialego, moczylo się 1,5 dnia a dzis wpralam w pralce i ładnie zeszło
No wlasnie ja tez mam z tym problem, tak wiec podsunelas mi pomysla, dzieki :-D

A i dzis kupilam takiego gumowego sliniaka bo te plamy to masakra po prostu. A na dodatek jak karmie Jasia to ten pcha raczki do buzi i potem mazia tym jedzeniem wokolo. Przegladalismy tez foteliki samochodowe, te od 9 kg. Ceny koszmarne, no ale to juz bedzie na troszke, zastanawiam sie tylko czy kupic taki 9-18 kg, czy 9-25... Bo w PL sa 9-36, ale tutaj takiego nie widzialam.

[ Dodano: 2008-02-13, 22:57 ]
Kacperek waży 7700 i ma 68 cm
wiedzialam ze cos mi z lba wyleci! Wybacz! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Gratulacje za wage, fajnie bo dzwigasz jeden kilo mniej niz ja...

Agnieszka ja tez mam szczepienie 21, a wlasciwie to Jasiu ma :-D

Spijcie slodziutko!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”