hehehe...jaj sobie nie robcie ze dzis ja pierwsza
wiec tak
Massumi...kolor wlosow to masz piekny na serio...potrzebujesz klimatyzacji i bedzie ok......dla mnie wyglądasz bardzo korzystnie i jakos tak chudo

...bron boshe nie mysl ze mialam Cie za jakąś grubą babe ale ty tylko o tym odchudzaniu a tu taka szczuplutka twarz

.....no wiec wygladasz swietnie....ale dodam ze ja widze cie w innej fryzurce bardziej niz w tej....jak my to tu mowimy na "angielke"by Ci pasowalo...jak znajde fotke do Ci pokaze o co mi chodzi
a dzis zdaje sie ze nasza
Iga ma swoją roczniczkę wiec sto lat dla Igusi!!!!!!!!!!!!!
a ja bylam z mala w nosidle zaniesc te aplikacje na poczte i cala poczta sie zachwycala Maya a ta dumna siedziala hihihi....umie grac mala
aha no i walentynkowy prezent przyszedl mi rano do lozka...dostalam czerwone różę i czekoladki moje ulubione pralinki
a Tatus obwiescil nam ze zmienia prace!!!!!!!!!!!!w tej samej faryce idzie na inne stanowisko...bedzie obslugiwal wozki widlowe i komputerek......czyli bedzie zajmowal sie zwrotami z produkcji...czyli lepsza kasa i czysta robota

a w przyszlosci szansa na duzo lepsze pieniadze...szkolenie zaczyna od 1 marca i potrwa 2 tyg. i bedzie mial wtedy na rannna zmiane

.......czyli ogolnie swietny dzien tylko pogoda daremna