Bardzo bardzo dziekuje w imieniu mojej swieżo upieczonej 2-latki za piekne zyczonka
Imprezka sie udala,bylo naprawde wesolo,goscie bawili sie razem z dziecmi hehe,nikt nie mial czasu na palaszowoanie slodkiego
Zdjatka wkleje popoludniu
Dzień doberek Alu to czekam z niecierpliwośćią na te zdjęcia i ucałuj jeszcze raz od forumowej ciotki ta piękna 2 -latkę
U mnie po staremu -Bartoszek łobuzuje i podobnie jak Kasi Kacperek coraz wiecej i coraz częściej mówi ,uwielbiam to ,bo czasami tak fantastycznie przekręca słówka Juz jest zdrowy ,a to najwazniejsze
czekamy na fotki od GABI:) a my dzis juz wracamy od dziadkow do domu takze w walentynkowy dzionek bedziemy szybowac w chmurkach.odezwe sie dopiero w niedziele bo jutro i w sobote mam zjazd jeszcze.
kasiakk trzymaj kciuki bym nie stchorzyla z grzywka:) chociaz kto wie...
Witam!
Czekamy Alu na zdjęcia
Kacper tez zdrowy czasem jeszcze zakaszle,jutro zapisałam go juz do zdrowych dzieci,idziemy na 11.40,bilansik chyba będzie
Kacper zaczął liczyć do 5,dzis jak obcinałam mu paznokcie to liczył swoje paluszki hihi (oczywiście po swojemy) jest eden,bwa,tsy,epiy,ieć (jakoś tak to brzmi)
etki to skarpetki haha ówa-ciężarówa i wiele innych musze wszystko zapisywać bo zapominam potem jak to brzmi
heloł
chyba jednak jeszcze jutro nie pójdziemy do zdrowych,sama nei wiem
Kaszle pierdoła jeszcze czasem i troche kataru jednak ma,a do chorych też nie chce iść ,bo co mi nowego powie,leki każe te same brać i antybiol do końca,a nie chce żeby sie zaraził od kogos znowu,chyba pójdziemy dopeiro w poniedziałek mam nadzieje ze do zdrowych