hej kochane,
tagar, gratuluje ci slicznej Hanusi, ladne imie, prawda?
zona, karina, anuszka trzymam kciuki za szybkie i w miare bezbolesne porody
musze nadrobic zaleglosci w czytaniu, napisalyscie sie niezle
moj porod trwal 4 godziny, dla mnie bardzo bolesne skurcze macicy byly o wiele przyjemniejsze niz bole parte, podczas ktorych mdlalam, mwymiotowalam i nie mialam sily rodzic. Mala wypchnely lekarka z polozna, lekarka nacisnela na brzuch, a polozna wyciagala mala. Nie bylo czsu czekac, a ja tracilam przytomnosc i nie parlam, wiec bylo zagrozenie, bo mala w kanale podczas partych byla ok. 2 godz.
dobrze, ze juz po...masakra, krocze mam cale porozrywane, nacieli mnie, ale po krazku i po robieniu recznym rozwarcia popekala mi cala szyjka macicy, wiec ja szyli, do tego mialam lyzeczkowanie macicy i ogolnie przez tydzien chodzilam jak kaczka i wylam z bolu. Teraz mija, choc czuje jak szwy ciagna, acha i bola mnie jelita i ciezko sie wyproznic, ale to chyba normalne, narzady mi sie poprzestawialy.
tagar, jak sie wkleja zdjecie? chce wam pokazac moja mala, a nie wiem jak to zrobic.
moja Hanusia spi i je, karmie piersia, wczoraj chyba cos nie tak zjadlam, bo mala w nocy i dzis w dzien marudzila i szkoda mi jej strasznie bylo, prezyla sie i zginala w pol, taka bidulka
powiem wam, ze dziecko to naprawde cud, patrze na nia godzinami i napatrzec sie nie moge, kocham ja ponad zycie od pierwszej chwili, zjadlabym ja jak cukiereczek, jest taka slodka i bezbronna, achhhhh ale sie rozmarzylam nad moim malutkim szeczesciem
dziewczynki oczekujace, jak sie czujecie? kiedy macie terminy i kiedy do szpitala?
buziaki
[ Dodano: 2008-02-14, 20:47 ]tagar, czy stosujesz jakies specjalne plyny do nasiadowek? jak goisz rane? nie wiem, czy mam cos stosowac, czy wystarczy prysznic z szarym mydlem w plynie?
[ Dodano: 2008-02-14, 20:48 ]acha, nie pisalam tyle, bo po prostu nadrabialam zaleglosci w sprzataniu. Moj chlop zrobil takie burdelicho, ze konca nie widac bylo, a ja jestem pedantka, wiec jak wrocilam ze szpitala, to myslalam, ze na zawal padne. Ale juz doprowadzilam mieszkanko do uzytku i jest ok.