hej :)
to znów będę Was tu codziennie napastować
Mery, to już tego ciasta więcej nie piecz, najłatwiej się piecze zebrę, piecz zebrę!
A jak spanie Kornelka, bo osttanio czytałam same okropne opisy Waszych nocek...
A co do jedzenia słodyczy to podobno jak człowiek niewyspany to chętniej po słodycze sięga...
Edulito, to czekamy na owoc Waszej nocy
Reeni, jak już wyzdrowiejecie to pamiętajcie o nas
Ja się zaszczepiłam przeciwko ospie wietrznej, druga dawka za 6 tyg, cała impreza 410 zł mnie kosztuje, rozbój w biały dzień! No i przez 4 miesiące nie mogę teraz zajść w ciążę po tym szczepieniu, więc już mam z głowy problem czy zachodzić czy nie zachodzić ;)
[ Dodano: 2008-02-18, 10:55 ]Riterko, ja od Ciebie żadnych zdjęć od dawna nie dostaję
co do kryzysów to super, że zażegnany, u nas nie ma dnia żebyśmy się nie pożarli, moi rodzice są poważnie zaniepokojeni o przyszłośc naszego zwiążku, przy pożegnaniu ciagle powtarzają - tylko się nie kłoćcie
Maritko, masz superową rodzinkę, chrzciny pięknie się udały, a Ty jaka zadbana laseczka aż miło oko zawiesić
a Ci bracia bliźniacy to tacy podobni a jednak widać na twarzach odmienność charakterków, więcej wolę nie pisać bo ja się na ludziach nie znam i pewnie bym na odwrót cechy poprzypisywała