Hej ho, hej ho!!!
Doris nie łam się, chyba lepiej leniwie niż na adrenalinie!!!
A Wy nie szalejcie mi z

...się przeganiacie, jakby jakis konkurs był, która pierwsza...

Trzymam kciuki za wygraną
Kingusia śliczna!!! i pięknego ma kicuszka!
Brawa dla
Iguni za ząbalki...
Glizdunia to współczuję! i nie choruj!!! kurczę, jak to jest, że u nas musi być nawet w sklepie sterylnie, a tam w knajpach syf???
U nas ok, w pracy miałam dziś luz...Młoda świetna!!! jak wyszliśmy z domu, to sama się wdrapywała na schody! tata ją asekurował a ta szła na samą górę!!!
A po południu jak poszła spać, to wzięłam w obroty moją mamę, zrobiłam jej maseczki i masaż...niech ma kobieta! I tylko mnie nachodzi, że mam zmarszczki pod oczami i w ogóle..i od marca idę na dietę!

Hanka wstała, więc zaraz muszę do niej gnać. Obżarła nam farbę z łóżeczka...i lakier...kurczę...

może od tego ma te kupy takie???
Było o fotelikach...Ja już zmieniłam ...Hance wygodniej, bo z tamtego już wystawała górą i dołem...a niby drobna jest...Mamy coneco do 25kg i jest super!!! Wózeczek tez mamy już od listopada spacerowy, chicco ct.0.5...też super, chyba że ktoś bardzo wybredny. ALe mi odpowiada. lekki, łatwo się składa...i prowadzi...jestem zadowolona.
A teraz zmykam do mojej niuńki!
Majcia mnie oczarowuje na tym zdjęciu!!!
[ Dodano: 2008-02-19, 18:29 ]
jeszcze powiem Wam...że w sumie na różne trasy to nasz roan był najlepszy na świecie i czasem mi go żal...Ale teraz to już Hanka długo nie będzie wózkowa, bo jak zacznie dreptać to wózek będzie tylko awaryjnie. Ale roan na tych kołach, zawieszeniu...ech. wszędzie i do lasu...i na pole...był the best!!!