20 lut 2008, 22:43
katelajdka, z tym wstawaniem to ja niestety podobnie mam, rano wstac to dla mnie wielki problem
agazapomnialam zapytac,co z tym lunatykowaniem,cos z tym sie robi,leczy,jeja bo to bardzo niebezpieczne, na pewno w strachu teraz spicie,mozna to jakos kontrolowac,moze nianie elektr. zainstalujcie u synka.
zjawiska paranormalnewspołczuje takich przezyc,mnie sie czasem wydaje,ze nie jestem sama ale ja cykor ogolnie jestem wiec moze po prostu tego dnia jestem przewrazliwiona,inna rzecz mnie martwi, czesto przed jakimis klopotami sni misie jakas osoba,co sie z tym wiąże albo w ogole jakas sytuacja ktora wrozy klopoty ale nie tylko klopoty na szczescie,czesto naprzyklad sni mi sie ktos z kim dawno nie rozmawialam i tu nagle niespodzianka ,spotykamy sie, ale jesli chodzi o zle rzeczy to sie boje moich snow bo naprawde wiele sie sprawdzilo, ja w ogole czesto czuje cos,ze np wszystko bedzie ok albo ze cos sie nie uda, np kiedys w szkole za chiny nie moglam przez cos przebrnac, i poszlam na jakies dopytywansko,bez sensu zreszta bo prawie nicnie umialam,nie wiem na co ja liczylam a w zasadzie chyba wiem...na cud,bo czulam ze bedzie dobrze i sluchajcie cud sie zdarzyl,1,2,3 pytanie a ja nic,na nic nie odpowiedzilaam a babka normalnie postawila mi na ładne oczy dobra ocene. Byc moze wiele osob mialo takie sytuacje,nie wiem ale mi chodzi o samo przeczucie,ja normalnie wiedzilam,ze bedzie ok.
Tak samo wiedzialam,ze kolezanka ktora nie mogla zajsc w ciaze,na pewno w nia zajdzie i jak ja tym uspokajalam to naprwde nie byly to czcze slowa ja naprawde w to wierzylam,wiedzialam o tym i udalo sie urodzila troche po mnie.
Opowiem jeszcze jedna dziwna historie, jak bylam mala to nieraz np wyobrazalam sobie jak pewnie wiele znas kim beda tylko ja w ten sposob myslalam o kolezankach,jacy beda jak beda dorosli i jednej mojej kolezanki w ogole nie moglam sobie wyobrazic,nie widzialam jej jako doroslej i wyobrazcie sobie, ze ona zostala zabita jak miala 17 lat.
Przepraszam za długosc tego postu.