madziorka hihi pisze:juli i ania co z wami dziewczyny? wy pisalyscie raczej regularnie.
ja mam to samo.... poza tym teraz chce sie tez szkola zajac.zapisalam sie na nowy kurs,ale to dopiero od kwietnia,na projektowanie stron internetowych oczywiscie bede zagladac,tylko rzadziej....co do nocnika mam ten z bootsa niebieski,Oli go uwielbia,ale do zabawy siedzi na nim,ale ani razu siku nie zrobil,a ni kupy,wiec chyba bez sensu ,zeby siedzial na nim.po chwili jest juz znudzony i tyle....Aniu super,ze jezdzisz duzo...trzeba brac na goraco,poki masz czas,zeby nie bylo jak ze mna...ja od jutro tez zaczynam jazdy...jedyny problem,ze sa drogie ,bo za godzine 20 f,a wiadomo,ze troche ich potrzeba,zeby sie nauczyc...ale jak mus to mus....dzwonil dzis do mnie menager czy przyjde jutro do pracy,ale przypomnialo mi sie,ze mam jazdePoza tym, szczerze mówiąc, to TT stał się dla mnie zbyt dużym uzależnieniem, więc stwierdziłam, że pora przystopować..
madziorka hihi pisze:hehe a moze wy z jarkiem znow na randke sie wybierzecie hehe
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość