Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2008, 15:22

:-D obiadek zrobiony :ico_oczko: EDYTKO niewiem czego moze bac sie twoja Wikunia w autku,moja to tylko ja posadzic i 5 minut i spi w aucie uwielbia podrozowac :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

22 lut 2008, 15:28

dziewczyny ,ale jestem happy...wtedy nie chcialo mi sie chodzic na jazdy,bo instruktor mnie wkurzal,a teraz mam takiego starego murzyna i jest nonono :ico_brawa_01: normalnie jezdzilam i jest suyper,mowi,ze jest dobrze,tylko jestem nerwowa,ale jezdzilo sie super,normalnie uwierzylam,ze potrafie .....no rewelacja,gosci fantastyczny.........w przyszlym tygodniu ide na 100proc.ma zadzwonic kiedy ma miejsce ,bo mi pasuje tylko sr ,czw ,pt po 15,wiec da mi znac :ico_brawa_01: zaraz uciekam do kolezanki ,tylko czekam az maly sie obudzi,no i chatke musze ogarnac....ale mam super humorek dzieki temu facetowi,a tak sie balam :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2008, 15:36

No to super LUCY ze instruktor ci sie fajny trafil :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:WIKI bawi sie w nowym łózeczku i drapie ta siatke hihi podoba jej sie!

Awatar użytkownika
magda26

22 lut 2008, 16:33

Lucy fajnie ze masz dobry humor i ciesze sie ze zadowolona jestes z jazdy i podstawa jest dobry instruktor ...pamietam swojego na poczatku straszny byl :ico_zly: i sama go zmienilam na innego hehe na lepszy model :-D :-D i okazał się fantastyczny :ico_oczko:

Marcinek zdjecie z serii zasne wszedzie :):
Obrazek

Tak sobie stoje i pokazuje zabki :):

Obrazek

Obrazek

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 lut 2008, 16:34

Ja też się cieszę fajny instruktor to połowa sukcesu , widze że wszystkie dzieci fajnie znoszą podróże tylko nie moja Wikunia a jak miała 2,5miesiąca to nad morzem była
Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2008, 16:36

SLICZNY MOJ ZIEC Obrazek zasypia wszedzie jak narzeczona hihihi,no dobrali sie nie ma co !!No Wlasnie Kamilka pytala kiedy wraca Alinka??Wie ktos??Ja niema pojecia :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-22, 15:37 ]
EDYTKO sliczne zdjecie mamusia i jej corusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magda26

22 lut 2008, 17:00

Edytko my jeszcze nie bylismy ale latem jedziemy napewno :):
Ja nie wiem kiedy wraca Alinka :ico_noniewiem: ale teskno mi juz za nia no i c=iekawe co z Wanka czy wszystko ok :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-22, 16:06 ]
Wczoraj moj mezulek mnie rozbawil wraca z pracy wieczorem i wysłał sms
" wypijemy po piwku na wieczór"
ja odpisuje
"ok"
a on
" do daj kase jak bede pod oknem to zadzwonie i rzucisz " :ico_smiechbig:
tak mnie rozbawil jak przyszedl mówie zapraszasz na piwo a kasy nie masz przy sobie :ico_smiechbig: dla niego nie bylo to takie smieszne :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2008, 17:30

magda26 pisze:[ Dodano: 2008-02-22, 16:06 ]
Wczoraj moj mezulek mnie rozbawil wraca z pracy wieczorem i wysłał sms
" wypijemy po piwku na wieczór"
ja odpisuje
"ok"
a on
" do daj kase jak bede pod oknem to zadzwonie i rzucisz "
tak mnie rozbawil jak przyszedl mówie zapraszasz na piwo a kasy nie masz przy sobie dla niego nie bylo to takie smieszne
Obrazek Obrazek Wiki zasnela chwilka dla mnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda26

22 lut 2008, 17:56

a moj sie obudzil wiec zmykam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2008, 00:32

Dobry dobry!!!!

Mialam cholerne zaleglosci.
Bow tym tyg to albo pracowalam -po15 godzin.. albo spalam.
U nas wszystko super. Zmianyzmianyzmiany..
Duzy jutro wyjezdza na kontrakt do Szwecji.
Wraca za 2 tygodnie. Ale i tak bedzie to dla mnie wiecznosc.
Nie rozpaczam. Pokico- siedzimy i notujemy, co zaraz pakowac. Sajgon :-D
Caly dzien randkowalismy, bylismy w rest chinskiej,potem w knajpce na kawie..
Szalenstwo :-D

Misio tez szaleje. Zasuwa po calym domu i sciera kurze. Wcina jak chory słon i rosnie w tempie niesamowitym. Dalej nie czai po co uzywac nog przy raczkowaniu i jestesmy nadal w fazie robala. Nogi nie pracuja, ale za to jezor musie rozwiazalicalymi dniami krzyczy: dajdajdajdaj... nienienienie.. mamamamama.. tajtajtaj.. Jest przeslodki.. Aczkolwiek wymaga mnostwo uwagi i chwilamy mamygo dosc :): no ale to przeciez samo zycie :-D

Czytalam. Nadrobilam.Widzialam klotnie i spor o postach itp.
Ja generalnie malo slodze. Bo na codzien mam twarde poczucie humoru, jestem troche cyniczna i taka o. Ale czytac was lubie :):
Zadnych artykulow, gazetek mamusiowych , nowinek nie czytam.Juz. Bo kiedys czytalam. a teraz szkoda mi na to czasu- bo go u mnie jak na lekarstwo.. Poza tym o swoim dziecku niczego sie z gazet nie dowiem. Jest zdrowiutki, usmiechniety, rozwija sie w swoim tempie i to najwazniejsze.

Jesli chodzi o odejscie Jasnie Pani - spoko. Akceptuje. Przyjelam do wiadomosci. Szkoda - bogrono sie zaciesnia..i pewnie umrze smiercia naturalna. No ale taka kolej rzeczy - przeciez kazdy ma inny charakter i nie ma co klepac o nonono marynie na siłe.

Super patrzec tak troche rzadziej na tt..Widac przynajmniej jak dzieci rosna, jakie robia postepy..Noi to uzaleznienie glupie :/

Teraz pewnie klepac bede- bo Duzego nie bedzie.. Chyba ze rzuce sie w wir pracy -w ostatnim tygodniu chodzilam jak robocik i wypijalam hektolitrykawy i redbulli.
Poza tym znow pale- tylko w prace. Ale ... notak jest w gastro. Wciaga :):
Kocham ta prace. Teraz bym mogla sie opitalac.. Duzy dostal niesamowita prace za (jak dla nas ) kolosalne stawki.. Ale nie wyobrazam sobie teraz siedziec w domu..
Juz mamy rozpiske jak bedziemy szalec.. i co sobie kupimy:): hyhy.

Rozpisalam sie. Ale to za caly tydzien :):Ide pakowac tego mojego Losia.. bo i tak zapomni miliona rzeczy :):
Dobranoc :-*

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”