Justynko, ale ladnie zdjecie w avatarku sliczna fryzurka, dawno sie nie pokazywalas ale wydawalo mi sie,ze mialas inna fryzurke, troche krotszą
Ja mam tez wlosy geste ale mój Piotrek chyba marne - ( chyba bo zawsze jest wygolony na zero )... ja mam nadzieje,ze mai te wlosy zgestenieja i tak jej sie ruszyly bo przez ponad rok nie rosły w ogole
Gabrysiu my jedziemy z czworką naszych znajomych na Mazury, domek mamy wynajety w Mikolajkach 1,5 km od centrum... a ze moj Piotrek to zapalony zeglarz wiec wynajelismy na trzy dni jachcik zeby faceci mogli troche poplywac... a w drugim tygodniu jedziemy juz we trojke gdzies nad morze ale tu jeszcze nie mamy nic zarezerwowane...
Dziewczynki ja jak tylko mam chwile to zaraz siadam przed kompa i coś zawsze skrobne do was niestety ostatnio kiepsko u mnie z wolnym czasem
My też planujemy nad morze w tym roku sie wybrać ale jeszcze nie wiemy gdzie mam wielką nadzieje że wyjazd wypali .Ja co prawda urlopu nie mam ale jakieś 1,5 tyg.wolnego na pewno uda mi sie wykąbinować