Witajcie, spacerku nie bylo, bo chcialam ogarnac kuchnie i w miedzyczasie Jasiu zasnal, mialam dac go na taras do wozeczka ale mam lenia i nie chce sie mi wychodzic do garazu, wiec spi na lozeczku
Nie wiem ostatnio co sie mu ubzduralo w nocy ze chce spac na brzuchu! Moje dziecko nienawidzace tej pozycji!! I w ta noc budzilam sie chyba ze 4 razy bo przekreca sie na brzuch a nie umie sobie glowy ulozyc na boku tylko spi tak z glowa w gorze, zaczyna ryczec po chwili bo wiadomo- niewygodnie mu, no i musialam mu ta glowe ukladac na boczku, bo jak tylko probowalam go obrocic na plecki albo bok to on z powrotem smigal na spiacu na brzuchol. Mam nadzieje ze wkrotce sam sie nauczy ukladac ta glowe tak jak trzeba
Wczoraj poszedl ladnie spac o 21.45, pobudka byla o 7 na mleczko, potem zobaczyl tatusia ktory obrocil sie do domku w drodze z jednej pracki do drugiej i byl caly ucieszony, za chwilke byla mega kupa, ale i tak o 7.30 znowu smacznie spalismy i wstalismy dopiero o 10.15
Weekendzik mega zajety, w sobote mialam gosci, wiec od rana siedzialam w kuchni, gotujac przerozne smakolyki

Wieczorkiem napilam sie czerwonego winka, potem likierku czekoladowego, pychotka!! No a wczoraj w kosciolku, a potem Krzysiek mial robotke na komputerku i nawet nie mialam kiedy zajrzec.
Gosia strasznie sie ciesze ze jestes juz z nami, ostatnio wlasnie o Tobie myslalam :) Strasznie mi przykro ze tak sie Twoje zycie pogmatwalo, ale dziewczyny maja racje, jestes super osoba, bardzo dzielna kobieta i na pewno dasz sobie rade!! Juz dajesz wychowujac sama Lenke, podziwiam Cie, silna babka z Ciebie! A coreczke masz przeurocza!! Zachowania tych dwoch osobnikow (nie bede uzywac innej nazwy, bo musialoby pasc wiele niecenzuralnych slow) ktorzy tak zmienili Twoje zycie nie bede komentowac! Swinie i Tyle!
A przepisik na kisiel super, chyba bede musiala sprobowac :)
Ciesze sie ze Mala jest taka grzeczniutka:) A ile wazy??
Kicia fajna spacerowka!!
Mamo Zuzi wez sie nie przejmuj tymi gaciami, zostaw je sobie, moze przydadza sie Nelci :)
I co do glutenu to gdyby nie wy to nawet bym nie wiedziala co i jak :) Ja ostatnio dostalam z nestle taka paczuszke i tam mialam karteczke ktore sloiczki w Norwegii go zawieraja a ktore nie, ale gdzies sie mi zapodziala. Ja pierwszy raz podalam zupelnie nieswiadomi, dawno temu i jest wszystko ok...