a Mila zaraz pojdzie sie kapac, dostała dzis od babci nowe buciki, bardziej takie kapciuszki z gumowym podbiciem, ale na dwor beda sie nadawc jak ulał i sukienke na lato - bo na razmiczkach, ale z bolerkiem wiec nawet mozna teraz, w te upały
glizdunia wiesz, no było bardzo ciepło jednego dnia, to zostawilam Mile w samym body z długi rekawkiem, ale rajstopy i gacie miała, jednak od ziemi ciagnie, a wiadomo to dziecko lata i siada itp, my jeszcze spokojnie, dopoki nie bedzie stale ciepło zostajemy w rajstopach - ale oczywiscie mowimy o wypadach na dwor..
zbora trzymam kciuki za diete, a co to za nowy wynalazek?? ja jade na tzw. mż + bez chleba i ziemniakow mieszanych z miesem czy surowka i 5 kg w m-c..ach no i cwiczenia
dobra lece kapac mała..
a A mi dzis mowi, wez jeszcze zostaw Mile w sypialni, ona jest jeszcze taka malutka
[ Dodano: 2008-04-14, 19:34 ]
a co do tej zabawy jeszcze to wziełam dzis mała do mamy na dół, a oan własnie mi wyskoczyła do Mili z czyms takim " bella bella bum" czy cos w tym stylu, ja normalnie w
zostałam, pytam jej co to zas wymysliła, a ona mi na to ze jak oni byli dziecmi to sie cały czas tak wygłupiali - oczywiscie nie waliła małej swoja głowa w jej, ale tak delikatnie cos w tym stylu
a mała sie