Witam z rańca :)
Asiulka kurujcie się!!
Wanesska wczoraj kataru dostała
kurcze przciez dobrze była ubrana, w sklpeie zdjęłam jej czapkę i kamizelkę, nie wiem co jest grane. Moze to, ze raptowne ocieplenie nastąpiło?
Edytka jak tam wypracowanie?
Frydza zdjęcia ładne. Dzieci uwiielbiają hustawki :) Ja mam zamiar poójść dzisiaj na zdjezdzalnię z małą, ale musze podpilnować, zeby dzieciaków było mało. Hmm to osiedle jest takie dzieiciate, ze będzie to raczej trudne. Mówię Wam tyle dzieici co na naszym osiedlu nie ma chyba. W co drugim mieszkaniu jest dziecko, albo dwójka. Jezdząc po osiedlu ma się wrazenie, ze jest się w zakorkowanym centrum, bo tyle wózeczków jeździ, ze szok. A plac zabaw jest tak oblegany, ze ze strony wygląda jak mrowisko. Kiedyś spróbowałam policzyć dzieciaki - doliczyłam do 24 i to przedział wiekowy 2-5 lat. A starsi śmigaja na rowerach, deskach i rolkach. Mówie Wam planeta dzieci. Szkoda, ze nie zostajemy tu na stałe, Wanesska miałby z kim się bawić.. a tam dówch maluchów w jej wieku w naszej okolicy
Madziorka u nas było w komplecie okrycie, folia i barjerka (piszę, bo w niektóych wózkach barjerkę tzrba dokupić osobno
jak dla mnie to chwyt marketingowy, ze niby ludzie rzucą się na tańszy wózek, a ze barjerka jest rzeczą niemal niezbędną w wózku, to dopłacą jeszcze 30-40 zł
)
Ten wózek na zakupy jest poprostu rewelacyjny! Mogłam jeździć między wieszakami i regałami tak blisko postawionymi w sklepach, super poprostu! Tyle, ze mam przyzwyczajenia po tamtym wózku i wciąz chce mi się naciskać na rączkę, zeby skręcić, a przeciez wystarczy go pokierować ręką tyllko .
Piję kawkę i lecę na giełdę kwiatową. Moze coś upoluję ładnego i taniego
[ Dodano: 2008-04-15, 09:40 ]
Basia dawaj jakieś zdjęcia Ty zaginiona duszyczko
Gratulacje dla kolezanki
A basen cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo, moze tez zamówię
Latem pojedziemy gdzieś nad wodę - Wanesska tez by miała prywatne kąpielisko. Super