Ale zauważyłam,ze o ile przez kilka tygodni tyłam 1 kg na tydzień,tak od 3 tygodni przybywa mi tylko 0,5 kg na tydzień.... oby tak już zostało

hym..nom ale Ty 20 dni jesteś dłużej w ciąży, więc dużo nie przytyłaś ja już 11, a tak za 20 dni to 13 może już będzie..Więc tak czy siak będę właścicielką więcej kilogramów do zgubienia :))), pozdrodelfi1, ja podobnie,teraz jestem dokładnie 10 kg na plusie
Ale zauważyłam,ze o ile przez kilka tygodni tyłam 1 kg na tydzień,tak od 3 tygodni przybywa mi tylko 0,5 kg na tydzień.... oby tak już zostało Wtedy przytyłabym do końca ciaży jakieś 15-16 kg....zobaczmy
mała zdrowieje, to mnie cieszy:), bedzie dobrze:)Maja dziś już czuje się dużo lepiej, co mnie bardzo cieszy
hym..wydaje mi sie ze 17 kilo to niewiele, moja kuppela przytyla przy pierwszym 40 kilo to dopieroja na razie przytyłam około 7 kg :) więc myśle, że w tej ciąż nie przytyję tyle co z Mają (17 kg )
To i tak niewiele,ja z Izą przytyłam prawie 20 kg
mojamaja.corcia napisał/a:
chociaż 52 kg jak bede ważyła to będę happy :)
Ja o czyms takim nawet nie marzę,ale tak 56-57 kg to moje marzenie....
CześćA wiec,jestem juz po wizycie u lekarza.Wyniki badan sa ok. Wod jest mniej,ale nie malo wiec zalecono mi pic duzoooo wody,a wiec pije.Na usg ide za jakies 4 tyg. Ulzylo mi....uffffffffffff.23.04. ide na badanie glukozy...zobaczymy jak tam u mnie to wyglada,a musze sie przyznac ze wcinam duzo slodyczy
delfi1, czy ty czasem nie jestes z Bydgoszczy?Twoja buzia jakoas mi jest znajoma Byc moze jestes poprostu do kogos podobna...
ja takich bólów nie mam narazie przynajmiej, a co to są ostre jakieś bóle??, mam nadzieje, że Wam przejdą...Dziewczyny,czy was dopadają takie bóle @-powe??? Bo mnie od kilku dni...nie wiem,co to jest,chyba nie skurcze przepowiadające,bo na to za wcześnie?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość