tyna właśnie nas czeka jeszcze trójkowe ząbkowanie ale Hydroksyzyne w domu posiadam ale do głowy mi nie przyszło żeby użyć tego na ząbki
Stosowaliśmy to przy uczuleniu
Super podpowiedź
dziewczynki , a żelami smarowałyście dziąsełka - co prada mateuszowi to nie pomagało ,ąle każde dziecko inaczej reaguje - u nas chyba chłodno jest - więc z placu zabaw nici ,ale za to pujdziemy na basen - ciekawe czy się nie będzie bał. Ostatnio byliśmy jak miał chyba z 8 miesięcy to płakal - ale wydaje mi się ,że dlatego że było głośno [ dużo ludzi] teraz idziemy o tej godzinie kiedy jest mało ludzi
lala u nas żele nie pomagały
A basenik fajna sprawa nasz Wojtek jak w zeszłym roku w lato był pierwszy raz to się cieszył w wodzie, potem jak pojechaliśmy z nim na kryty basen to była tragedia do wody wejść nie chciał A następne razy poszły już gładko i teraz szaleje już w wodzie na maksa, nawet sam buźkę zanurza w wodzie hihi
My dziś byliśmy pierwszy raz na basenie
Kubuńkowi bardzo się podobało!!! Przez całe pól godziny nawet nie zamarudził (a inne dzieci marudziły) chociaż tez nie śmiał się przez cały czas ale to w końcu dość wyczerpujące zajęcie :D
A teraz zasypię Was fotami :D i zamulę w ten sposób neta ;) trudno, musicie mi wybaczyć, w końcu raz w życiu jest się pierwszy raz na basenie :D