a my do kapieli uzywamy linomagu, u nas się sprawdza
emilia7895, ja w przyszłym tygodniu wyjezdzam na miesiąc do rodziców i mam przed sobą jakies 550km, az się zastanawiam ile dłuzej bedziemy jechac, no i mam nadzieję, ze mala bedzie duuuzo spała
Moja tez niby miała brzuszek mięciutki i nmie kopała nóżkami ale najprawdopodobniej bolał ją brzuszek. Miała właśnie takie napady płaczu. Była spokojna i nagle zaczynała płakać niemiłosiernie. Za chwilkę jej przechodzio i po jakiś 5-10 min znowu zaczynała płakac ale też tylko chwilkę.wasze dzieci majczasami ataki placzu? bo mojej malej niby nic nie jest ma sucho najedzona brzuszek niby nie wzdety,a ona wpada w ryk wydziera sie strasznie i nic jej nie
tak lalunia, nie ma go w polsceze nie jest do kupienia z Pl i że ściągają go z zagranicy
nasz Marcelek ma kolkii jeszcze jedno pytanie, czy dajecie go dzieciom profilaktycznie czy może one mają kolki?
tzn. teraz po kropelkach sa lagodniejsze
nasz lekarz powiedzial, ze nie ma w tej chwili nieczego lepszego z farmaceutyków, polozna mi to polecila juz na poczatku, bo maly ma kolki od drugiego tygodnia zycia. Czytalam duzo na necie i tez sa same pochwaly. Lalunia, trzymam kciuki za Tosie. Jakbym miala dziewczynke, to tez by byla Tosia.i czy ten sab simpleks jest naprawde taki rewelacyjny?? pomaga??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość