Dla EVE i MYSZKI ogromne gratulacje-fajnie, że już jesteście po. Mnie też ciekawi czemu to tak z tą cesarka u EVE wyszło, ale to się dowiemy jak do nas wróci.
Słoneczko i
Joanna24, my mamy podawać Kindze Vigantol, CebionMulti i witK (w takich kapsułkach-a tak a'propos ile macie tych kapsułek na dzień dawać?). dziś była u nas pani doktor z wizytą patronażową i zapisała nam to wszystko. Dostaliśmy jeszcze kropelki do tych zaropiałych oczek i zalecenie zmiany kremu do pupki, bo mamy mega odparzenie już
Uzywałam Linomagu, zmieniam teraz na Bepanthen.
Asika a ty nie używasz nic na te brodawki? Polecam właśnie Bepanthen (maść, a nie krem). ja smaruję po każdym karmieniu i zero dolegliwości!!! Jak już masz poranione, to dzięki tej maści też Ci się powinno ładnie zagoić. Spróbuj sobie. Podobno tez jest dobra PURELAN (chyba tak to się nazywa), ale nie używałam tego nigdy-słyszałam tylko.
[ Dodano: 2008-04-18, 17:40 ]
Mamusie kiedy pierwszy spacerek odbyłyście, taki na 5 minutek mi się marzy ale zastanawiam się czy nie za szybko? Jak u Was było?
My wyszliśmy pierwszy raz jak Kinga miała tydzień i jeden dzień (czyli u Ciebie wychodzi jutro-ale ten czas leci, co?
)Pierwszy raz byliśmy 15 minut, a następnego dnia była śliczna pogoda i byliśmy godzinkę. Od poniedziałku wcale nie bylismy, bo okropnie na dworze. Jutro ma się ocieplić podobno, to oczywiście wtedy wyjdziemy.