hi hi a ja widzę podobieństwo do Kingi. To chyba wszystkie dzieci są do siebie podobne trochę.Julcia jest prześliczna!!! Widzę duże podobieństwo do naszego Antosia- nosek, ilość włosków i w ogóle cała cała twarzyczka .
takim cudem, że wyjechałam na studia do Poznania, na Akademię Ekonomiczną. Jeszcze na studiach zaczęłam pracować, a w pracy poznałam chłopaka, w którym się zakochałam i który zakochał się we mnie i postanowiliśmy, że będziemy razem przez resztę życia. I że chcemy je spędzić w Poznaniu właśnie, bo tu nam się podoba i tu jesteśmy szczęśliwi I tak sobie żyjemy juz kilka lat. Ale Ty to dopiero się wypuściłaś daleko od Siedlec-ja przy Tobie to pikuśAgaSza, ciekawi mnie jakim cudem wywiało cię tak daleko z naszego miasta?szkoda ze masz teraz rodziców daleko
Właściwie to już sama nie wiem. Położnej nie było jeszcze więc z medycznego punktu widzenia nie potrafię nic powiedzieć. Ale czuję je jeszcze trochę. Wczoraj znów mnie coś tam trochę kuło. Boję się, żebym nie musiała mieć tego ponownego rozcinania ale może nie ...AgaSza jak tam krocze??
Oj Magda ja nie wiem dlaczego ale wcale czasu nie mam na kompa. Jak nie karmienie to sama jem albo śpię no i Markiem się cieszę jak Antoś śpiciezko nam sie zlapac ostatnio ale wazne ze wiem ze wszystko u was dobrze
a swiezo upieczony tata nie przebukowal biletu ?
super akurat wtedy kiedy trzeba jeszcze troche a wcale nie zechce mu sie wacacwyobrażcie sobie wczoraj dzwoni babka z wizzair ,ze lot odwołany i czy chce zwrot pieniędzy czy przebukować na na inny termin!!! Taki farciarz z Marka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość