dokładnie... ja spotkałam tylko jednego lekarza z powołania....dla mnie lekarz powinien byc jak ksiadz- Z POWOLANIA
a co do terminów to wg USG mam na 12 maja a z OM na 17
No niby tak,ale przez cholestazę to lekarze mi mówili,że powinnam mieć wywoływany poród do 38 tc. a teraz nikt mi nie daje skierowania,bo miejsc nie ma w warszawskich szpitalach.A poza tym od 4 mc miałam skurcze i brałam leki,a jak Jula już donoszona,to wychodzić nie chceZulciu tobie to dobrze przynajmnie ciaza juz donoszona
Monisiu ostatnio bara-bara nie pomogłoA ponoć męskie nasienie ma własciwości skurczowe.
-zgadzam sie hehehehehehebo ma... ale do trzech razy sztuka
mysle ze warto sprobowac znowuja tam bym wolala taki " wywolywacz" jak mycie podlogi
a zawsze mozna najpierw bara-bara a potem za szmate
![]()
-dalej bolą ,jak siedze troszke w jednej pozycji do czuje bol ,teraz tezemalia30, a jak plecki?
hm.. a kto gra??ja nie w temaciedziewczyny, czy wasi faceci tez dzis ogladaja meczyk???
-no tak ,wiec sprawy a doslownie `sprzet` wez w swoje rece to mu sie zachceBo do tanga trzeba dwojga
[ Dodano: 2008-04-23, 20:10 ]
A mojemu D się nie chce
[ Dodano: 2008-04-23, 20:11 ]
To podłoga mi zostaje
-ojej to w tylek powinien dostac ten lobuz duzy,bo w koncu jest jak duze dzieckoAle on woli grać na playu w mafię![]()
![]()
-ja go widzeZniknął mi suwaczek Zuzi.
-ja tez uciekam polezec,kregoslup boli,do pozniejZmykam umyć jej włoski,do zobaczenia później.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość