Teraz to co mi "innego"

no wlasnie, z tego co widze wiele jest opcji... ale jak sie wie o czyms takim to mimowolnie sie obserwuje...ja mam tak przynajmniej u siebie...
[ Dodano: 2008-04-25, 16:05 ]
A co do czopa,to ja już sama nie wiem jak to coś wyglada,więc nie zaprzątam sobie tym głowy.
-jest w kazdym sklepie na polkach ten kremikemilko, macie sudocrem w irlandzkich aptekach??? ja prawde powiedziawszy sie nie orientuje czy u nas jest bo mam jeszcze po Wiktorku z Polski a waznosc ma jeszcze dwa lata, wiec narazie nie kupuje...
jak pojade do Polski to sie zaopatrze w przerozne kosmetyki dla maluszka a i sobie nie odmowie... wiele jest polskich fajnych i tanich firm... trzeba zadbac o siebie po porodzie...no i w koncu bede mogla na slonku sie poopalac
-czekamy wiec na fotki,ktore ktos ci zrobi,super,ze zakup sie udalZrobilam nam kilka fotek - ale glownie widac nas a nie chuste (niestety tak to jest jak sie ma krotkie rece)
Mi schodzi bezbarwna galaretka ale korek to nie jestco do czopa to jakby Wam odszedł to na pewno wiedziałybyście, że to czop. To taki galaretowaty korek w moim przypadku był bezbarwny
apropo opalania to dzis za 5 euro kupilam sobie taki sliczny sloneczny kapelusz na plaze(czekoladowy)-nie moglam bez niego wyjsc hehe
korzystaj, korzystaj... ja na tarasie pol dnia sie wylegiwalam i ksiazeczke czytalam... az wstyd sie przyznac, ale wciagnal mnie "glupi" romanside z synem na dwor-kolega ze swoim synem przyjda na murawe pograc w pilke,wiec sie przewietrze troszke![]()
do pozniej-przejasnilo sie,wiec trzeba korzystac
obawiam sie ze i cif nie pomoze
Zulcia a na ten klej to sprobuj cifa tylko mozesz sobie zrysowac pudeleczko zrobi sie matowe!
u nas cudnie caly dzien... a na niedziele zapowiadaja 25 stopni...A u nas juz pogoda sie zepsula znow przyszly chmurya w niedziele podobno ma byc 20 stopni wiec juz nie moge sie doczekac
na dlugiiiii dlugiii spacer
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość