no to superWczoraj wieczorek z mezem sie udal
Coś mi na to wygląda...Basiu, a czy to nie grypa jelitowa?
Ojej to nieciekawie..., oby to nie była dziurka, trzymamy kciuki za Malwinkę.Ja mam kłopot ..... wydaje mi się że Malwina ma dziurke w ząbku .... to górna jeprawa jedynka .... wygląda to nieciekawie bo wydaje mi się jakby też miała uszczerbanego tego ząbka .... - w poniedziałek spróbuję zapisać ją do dentysty ... ale już to widze jak ona otworzy paszczurka ....
bylam wczoraj dziewczynki, i dr stwierdzila, ze to jakas bakteria w brzuszku...Basia wspolczuje ci bo niema nic gorszego jak chore dziecko..i te wymioty i ta sennosc.. bylas juz z Asia u lekarza??
Gabi przepisala mi: Bactrim i acidolac , wiec to jej podaje ....dajesz jej Orsalit albo Enterol,
Gabi dzieki, to lece do apteki....dajesz jej Orsalit albo Enterol,
Wlasnie go kupilam i Asia wogule go nie wypije, ale ten drugi ktory mi polecilas: Enterol dzieki Bogu wypilaTen Orsalit to coś jak kroplówka taka domowa, zapobiega odwodnieniu i uzupełnia składniki mineralne. Niestety ma obrzydliwy smak i Emi z trudem udawało mi sie chociaz odrobine wcisnac.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość